fredag 3. november 2017

Mini kjøleskap med glassdør

Minikjøleskap til båt eller bil. Kjøp det på Norges gadgetmekka. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Temptech mini kjøleskap med glassdør HMF46BSG. Lite og praktisk minikjøleskap på 46L som kjøler fra til grader. Glass dør som gir god oversikt over innholdet. Mini kjøleskap med glassdør med Coca Cola logo.


Selve kjøleskapet er colarødt og det er også hvit Coca Cola logo på siden. Ypperlig til Colabokser og øl i. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din.

Det finnes et utvalg av minikjøleskap som for eksempel Coca-Cola- kjøleskap , et minikjøleskap som er en kombinasjon av kjøleskap og verktøykasse,. Uåpnet ubrukt mini kjøleskap. Type kjøleskap merke annet ny eller brukt ny.


Lagervarer leveres neste virkedag. Kabel for kobling til sigarettenneruttaket. Små og fine rustfrie kjøleskap til å ha under bardisken eller andre steder da det ikke tar mye plass.


Den ytre strukturen er laget av rustfritt stål, den indre. Hva med et tøft kjøleskap på gutterommet, garasjen, hytta eller i campingvogna? Retro mini kjøleskap glassdør sort. Med et denne typen av kjøleskap kan du lett gjøre om kontoret eller hobbyrommet til et avslappende område der du kan ha mengder med fersk mat. Drawer Minibar leverer der vanlige kjøleskap.


Minibarene i Dometic Eco Absorption-serien har støyfri absorpsjonskjøling og er tilgjengelige med glassdør eller. Smart minikjøleskap i flott design som kjøler eller. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Vil du kjøle ned brusen du nettopp har kjøpt? Eller drikker du så sakte at den blir varm før du har drukket den opp? Et godt kjøleskap tar vare på matvarene dine.

Trenger du et nytt kjøleskap ? Laveste Pris i Norske NettButikker? Display kjøleskap med glassdør Opprettet for å vise: drikke, brus,. Scandomestic Cool Cube til KUN 2. Hvor får jeg kjøpt minikjøleskap?


Har lett og lett, men finner ikke det kjøleskapet jeg vil ha. Jeg vil ha et lite kjøleskap som. MINIBAR med glassdør liter kr 3. Et veldig stilig og plasseringsvennlig kjøleskap ! Glassdør som gir god oversikt over innholdet. Holder seg kaldt og fint.


Skapet har glassdør , men savner lys i skapet. En iskald Bud smaker alltid best, men hvorfor vente til den er avkjølt i en isbøtte eller la den ta opp verdifull plass i ditt vanlige kjøleskap ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg