torsdag 22. juni 2017

Rense kjøkkenvifte

Lagervarer leveres neste virkedag. Filteret i kjøkkenvifta må vaskes jevnlig. Men visste du at det også kan være et filter bak det ytterste filteret, som bør vaskes eller byttes?


Husker du når du rengjorde kjøkkenvifta sist? En moderne kjøkkenvifte er effektivt mot matos, men ikke hvis den er tett av gammelt fett. Filmen viser rengjøring av forskjellige BORA kjøkkenvifter – napp ut delene, vask i oppvaskmaskinen og sett dem på plass. Bruker du kjøkkenvifta regelmessig, bør den rengjøres ofte. Takhatt, luftinntak og avkast.


Tetthetsmåler for bolig. Uansett hvilken type kjøkkenvifte du velger, bør du sørge for å rense viftefilteret jevnlig. Nå er det høysesong for brannfarlig stekefett på kjøkkenet.


Men mange glemmer å rense avtrekksvifta. I Oslo økte antall kjøkkenbranner med 28. Se vårt sortiment av ventilatorer og filtre som matcher ditt kjøkken! Du finner ventilatorer til montering i tak eller på vegg samt alle slags filtre.


Den enkleste måten å gjøre det på, er å putte filteret i oppvaskmaskinen. Det lureste er å gjøre det uten annen oppvask i,. Skal du rengjøre kjøkkenviften, og trenger et smart tips? KJØKKENVIFTE : Husk å rense kjøkkenviften.


Ellers er den en brannfelle. Slurv kan føre til en alvorlig husbrann. Kjøkkenviften bør rengjøres minst én gang i året. Slik rengjør du kjøkkenvifta Forbrukerrådet Norge.


Hvordan rense seter uten maskin - Duration: 4:03. Bjørn-Aage Bredal 27views. En kjøkkenhette bidrar til å lede varm luft og vann fra en ovn, eller kjøkken lukt ut gjennom kjøkkenvifte. Dette bidrar ikke bare holde et kjøkken kjølig og.


Hvilken type kjøkkenvifte som er å foretrekkes på et kjøkken kan variere og kjøkkenetsinnretning er også bestemmende for hva. Villa Ventilasjon Rens AS driver innen rensing, rehabilitering, service og montering av ventilasjonsanlegg samt radonmåling. Jeg har en kjøkkenvifte som fulgte med leiligheten som jeg kjøpte for seks år siden.


Råd for hva du bør være klar over når du velger kjøkkenvifte. Vi utfører kanalrens, rehabillitering og rengjøring av ventilasjonsanlegg og ventilasjonskanaler i boliger og for private bygg i Oslo, Lillestrøm, Bærum. Dette vil kutte noen fett ut av bladene og rense bort overs støv. Vri ut svamp, og tørk ned hvert blad. Kullfilter er ofte det optimale valget for å rense gass og luft.


Våre kullfiltre er spesielt godt egnet til å rense lukt. De har svært høy rensegra og krever. Ventilasjon nettbutikk som leverer Flexit varer over hele landet.


Filter, sentralstøvsuger, avtrekksvifter, kjøkkenhetter, ventiler, kanaler og slanger. Her trengs spesialutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg