torsdag 8. juni 2017

Hardanger sølv

Hardanger sølv fra kistebunn. Standard sortement består av en halssølje, ansiktssølje, beltespenne og. Gifte kvinner brukar gjerne sølvbelte. Mange bruker det samme forgylte sølvet som de har til. Sølvbestikket lages av Arven AS i Bergen.


Alt vårt sølvbestikk blir levert nyrenset, slipt og polert.

Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Se utvalget av sølv til din bunad her! Norges største nettbutikk for bunadsølv. Vi selger pent brukt sølvtøy og sølvbestikk uten gravering til under halv pris hos gullsmed.


Du kan velge størrelse og utførelse etter smak. New York Bestikksett deler. Den vanlige trøya (jakka) lages i.

Gjennom vår samarbeidspartner Sylvsmidja på voss, leverer vi den beste kvaliteteten på bunadsølv. Klikk på logo for å sjå utvalget. Flott sett i sølv med fat, 21. Slipslisse med sølv 9s. Til hardangerbunaden brukes sølv i lyst og forgylt, men på vinterbunaden brukes oksydert sølv.


Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Skarpe Laguiole kniver til skarpe priser. Her brukes det oksidert sølv. Sølvet er en blanding av hvitt og forgylt.


Det er små variasjoner fra bunad til bunad. Sydd av lokale spesialister! Knebukse har knapper i sølv eller messing til lukking ved kneet. Innehavar og gullsmed May Helen Bleie seier forventa opning er 1. Norsk sølv kan føre sine tradisjoner langt tilbake i tiden.


Både belte og fangband kan vere på raudt skinn eller stoff med forgylt sølv. Roggeband (hårband) til ugift kvinne eller skaut til gift kvinne. HARDANGER TESKJE SØLV kr 419.


Sølvmønsteret er inspirert fra.

I midjen har bunaden eit flott belte som enten er i perlebroderi eller i sølv støler. Når du melder deg inn i kundekubben vår, får du rabatt på alle ordinære varer du handler i nettbutikken eller i butikken i Storgata på Lillehammer. Se etter våre Bestpris produkter. Selger diverse samlinger i sølv og.


Slitt sølv selges samlet. To av bøkene dokumenterer sølv - og gullstempler. Bli den første som omtaler dette. Er det plett eller ekte sølv ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg