fredag 16. juni 2017

Kortholder stål

Kul kortholder i stål for herrer. Se alle våre lær kortholdere. Ekte okselær, moderne designs. Lommebok for kortene dine. Sjekk ut kortholder stål. Vi lagerfører kortholdere fra Cardkeep. Rask levering og gode priser! Stilig kortholder i børstet stål.


Utrustet med låsemekanisme, kortklemme og seddellomme. Lag kortholder rimelig og enkelt! KORTHOLDER børstet Minimalistisk og fin kortholder i børstet stål. Passer godt som gave til han eller hun som har alt.


I dag lages en kortholder til menn ikke kun i skinn og stål , men også i et vell av nye og spennende materialer. Kortholder metall med gravering og navn i nettbutikk. Materialer som tre, plastikk,.


Steeler Silver er en klassisk kortholder i børstet stål. Romslig, tar kort og sedler, men er likevel lett å ha i lommen. Firmagavekatalog Se mobilvennlig E-katalog her.


Reklameartikler Trykk på bildet under for bredt sortiment innen strøartikler og reklameprodukter. Stort utvalg i kortholdere i både metall og skinn fra leverandører som ACME, Ögon, Exentri og Konrad. Klikk her og finn din nye kortholder i dag!


Sammenlign priser og læs anmeldelser af kortholder i stål Punge. Klik her og find den bedste pris nu! Tøff kortholder i børstet stål. Inneholder en praktisk arkivlomme med rom som gir bedre oversikt over kortene.


Vi tilbyr en rekke forskjellige lommebøker og kortholdere som kan leveres hjem til deg. Eksklusiv kortholder i aluminium og ekte lær. Plass til sedler og opptil kort. Gratis levering 1 tilfredshedsgaranti. Pålimes eller kommer færdigmonteret på seng fra fabrikken.


Låsmekanisme i rustfritt stål. Exentri lommebok kombinerer de beste egenskapene fra en ordinær kortholder med de beste egenskapene fra den tradisjonelle. Smart kortholder i stål.


Effektiv, liten og brukervennlig. Visittkortholder i metall - kortholder i metall. Leveringstiden er dage efter endt kampagne. Sørg for at have styr på dine kort og sedler med en luksus kortholder i rustfri stål og PU læder. Sort kortholder med lakkert aluminium på yttersidene og plast innside.


Spar på pladsen og hav dine kreditkort i en praktisk kortholder i enten læder eller stål. Vi har et kæmpe udvalg af kortholdere. Her er det en kortholder af stål , som har fået sig en guldbeklædning.


For nogen er det måske lige i overkanten, men hvis du har et par guldkort,. EXENTRI TM kortholder er en norsk oppfinnelse utviklet for å forenkle hverdagens transaksjoner av kort og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg