torsdag 20. april 2017

Reinsdyrfilet tilbehør

Med reinsdyrfilet på menyen sikrer du selskapet ditt festmat som smaker fantastisk. Ytrefilet av reinsdyr er svært mørt, og har god viltsmak. Lekker reinsdyrfilet med fantastisk tilbehør. Her er tilbehør for alle smaker.


Kilde: Fædrelandsvennen. Smørdampet rosenkål med biter av sprøstekt bacon er supert tilbehør. Stekte småpoteter er også godt følge. Reinsdyrfilet fra Nord-Norge med mye godt tilbehør.


Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Visste du at reinsdyrfilet er noe av det møreste kjøttet du kan få tak i? Det en riktig delikatesse, og det er ytrefileten som er mest attraktiv. La smøret blir ferdig med å skumme, og få en litt brun farge før du legger i kjøttet.


Legg oppi rosmarinkvister og. Gravet reinsdyrfilet er enkelt men krever litt planlegging. Indrefiletene bør helstekes. Smelt smør i stekepannen, la smøret slutte å bruse før.


Oppskrifter for reinsdyrfilet. I oppskriften Ingefærglasert reinsdyrfilet ligger det et forslag på Jordskokk- og eplepuré,. Vi gir deg oppskriften på perfekt reinsdyrfilet. Saus og tilbehør betyr ofte vel så mye som selve hovedingrediensen når du skal sette drikke til mat.


Bland rosmarin, einebær og pepper med salt, sukker, konjakk og olivenolje. Tilbehør : pakke: flatbrød Slik gjør du det. Skal du virkelig imponere gjestene, skal du lage baconsurret reinsdyrfilet med supergodt tilbehør. Perfekt til nyttårsaften!


Noen ganger er kun det beste godt nok. Ingenting er så godt som reinsdyrfilet med deilig tilbehør ! Prøv smørstekt baconsopp og gresskarpuré neste gang du skal servere denne norske delikatessen. Det er mange gode forslag til tilbehør her,. Som tilbehør til reinsdyrfileten har jeg valgt å bruke blåbærsaus, timian og blomkål. Generelt er jeg glad i bærsauser sammen med vilt, så derfor var dette et.


Klassisk tilbehør er kokte poteter, rosenkål sjysaus og tyttebær. Her må vi da særlig hensyn til tyttebær, som med sin bitterhet og syrlighet, er særdeles. Til viltkjøtt vil man som regel få anbefalt tilbehør som sopp,. Grillet reinsdyrfilet med svidd salat. Luksusmiddag midt i uka!


Med plommer, løk, sopp og meieriprodukter som bærende tilbehør ,. På myTaste vil du finne oppskrifter for saus til reinsdyrfilet samt tusenvis av lignende oppskrifter. REINSDYRFILET MED GODT TILBEHØR. Men sist søndag fikk vi lyst på en ordentlig, siste vintermiddag og slo vi til med innkjøp av fersk reinsdyrfilet.


Her har den fått følge av en fantastisk plommesaus og blomkålpuré. Aktuelle nettsider TVViafree MTG TV Viasat 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg