mandag 17. april 2017

Elektrisk sykkel test

Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. Norges Sportsbutikk På Nett! For at en elektrisk sykkel skal kunne kalles en tråsykkel,. NAF og Testfakta har testet åtte populære el- sykler.


Bare noen av dem har gode nok bremser og ikke alle tåler regn.

Dette var den beste sykkelen i vår siste test , når vi sammenlignet testpersonenes brukeropplevelser med ekspertenes. Det gjelder å finne den sykkelen som passer best til ditt bruk. Foto: TORE NESETVis mer.


Billig-dekk best i test av piggdekk til sykkel. Vi prøvde et elektrisk rullebrett. Hvor lett er sykkelen å kontrollere i trafikken? Hvordan er det å stoppe og starte i lyskryss?

Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice. NAF har testet el- sykkelen White SCE Comp. Den har gode bremser og lang rekkevidde. Salget av el- sykler har tatt av for alvor. Det er ikke bare elektriske biler som er hot.


Vår test viser at det er store forskjeller både for trafikantens. Sykkelen har forandret seg fra å være et selvskrevet og rimelig framkomstmiddel for ungdom og alminnelige mennesker, til å bli et høyteknologisk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En elsykkel er en sykkel der en elektrisk motor gjør syklingen enda lettere.


På korte distanser kan elsykkelen være et mye bedre alternativ. Kanskje el- sykkelen vil få enda flere til. De har et stort utvalg av elektriske sykler som spenner over en bred målgruppe,. Har bygd egen el- sykkel som brukes til pendling.


Sammenlign pris på el- sykkel. Elektrisk sykkel fra Cube, E-GREEN og Hard Rocx! Vi hjelper deg å velge elektrisk sykkel - blant 4varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Les også: Denne lille kofferten gjør sykkelen din elektrisk. Både Klikks og Aftenpostens test gir den nest høyeste karakter: 5. En flott elektrisk sykkel fra Northern Lights. EL- sykkelen er svært brukervennlig og sørger for at du får en.


Shimano gir og skivebremser, LED lys foran og bak,. Terrengsykkelen Haibike Sduro Trekking RC er best i test ,. Batteriet på den elektriske sykkelen kan si oss noe om hvor lang rekkevidden blir. Med sykler i denne klassen er det dog viktig å tenke på underlaget og.


Treks elsykler er raske og velfungerende, med forutsigbar. Vi har testet ti elsykler under 20. De elektriske syklene har blitt folkefavoritter på rekordtid og blir stadig bedre.


El- sykkelen har senket nordmenns terskel for å komme seg ut og å sykle til og. Det finnes mange synonymer for elektrisk sykkel. E-bike er et enkelt synonym og er det internasjonale begrepet. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg.


Les mer om vår bruk av Cookies her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg