onsdag 26. oktober 2016

Nytt ildsted

Det du egentlig ønsker deg. Hva må jeg huske på når jeg skal kjøpe ildsted ? I dag er et ildsted ofte like mye et møbel som. Ildsteder finnes i mange størrelser og varianter.


Når nytt ildsted er montert er det eiers ansvar å melde dette til brannvesenet. Fyll ut og send inn skjema på denne siden. Straks du har sendt inn skjema kan du.


Peisovner og peiser har de siste årene vært gjenstand for store endringer. I tillegg til design, er utviklingen rettet mot energi og miljø. Les om hvilke krav til montering som gjelder. En ovn eller peis skal fungere hundre prosent tilfredsstillende om du skal få fullt utbytte av den – både med tanke på varmeytelse og sikkerhet.


Installasjon av pipe Fabrikat: Innvendig diCa høyde: Finnes det flere piper i boligen? Har kunden fått brosjyre om riktig vedfyring? Vi presenterer en vei å gå for å skifte ut ildstedet.


TIPS:Vi har linket inn produktene i Nettbutikken på tekst med blå farge. Ved installasjon av nytt ildsted er det eiers ansvar å melde fra til kommunen. Har du montert nytt ildsted i hjemmet ditt?


Da må du melde fra til Bergen brannvesen. Registreringen er gratis. Det stilles ingen formelle krav til montør eller kontrollør av ildsted , men brannvesenet anbefaler å bruke kvalifiserte montører. Et ildsted har mange sikkerhets.


Her finner du meldeskjema for nytt ildsted. Se knapper øverst på siden. Nå kan du sikre deg nytt ildsted til Jul! En befaring er viktig hvis du ønsker et nytt ildsted eller skal bytte ut ditt gamle. Vi gir deg veiledningen og tryggheten.


Jøtul har verdens største og mest erfarne forhandlernettverk. Disse kan gjerne hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra du bestemmer deg til å skaffe deg nytt. Få hjelp med pipeberegning. Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder , alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Mange av oss har planer om å bytte ut et eldre ildsted med en ny effektiv og flott vedovn.


Her er noe av det du bør vite før du setter i gang. Mange drømmer seg bort i design, men dersom du skal rive en gammel peis og få inn en ny peis eller ovn er det langt flere – og viktigere ting – du bør tenke. Røkinnføring for tilkobling av røkrør i elementpipe - En naturlig del av tilbehøret ved installering av et ildsted. Når du planlegger et nytt ildsted , bør du aller først tenke gjennom hvilke ønsker og behov du har.


Hvor i huset skal peisen stå? Skal den først og fremst gi god. Når man skal montere et nytt ildsted i hjemmet, er man i de fleste tilfeller avhengig av en brannmur. Brannsikkerhet, feiing og tilsyn, krav til ildsted og brannmur. Da kan peiskosen fort gå opp i røyk.


Melding om montering av ildsted Eiendom adresse: Gnr: Bnr: Seksjons nr: Postnummer: Poststed: Evt leilighetsnummer: Eiers navn: Ildsted fabrikat og type: Montert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg