fredag 14. oktober 2016

Blender med flaske

Blend din smoothie rett i flasken Perfekt når man er på. Kjøp Blender med flaske på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Blender med flaske i kategorien Miksere og kjøkkenmaskiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted.


En kraftig og god blender takler ofte også tøffere jobber med mindre væske, som å lage instant iskrem, hummus, kutte grønnsaker, rive ost,. Ta enkelt løs flasken etter miksing, sett på lokket og legg den.

Ta din favoritt smoothie med deg! Smoothie Twister blender. Mikser smoothie og knuser is på få sekunder. Logik blender L300GR13E - Fargerik blender med 2x 3ml sportsflaske.


Kultz og Blender Go har kun en flaske ,. Veldig begeistret for pulsfunksjonen. Bra at det følger med to flasker og at alt går i oppvaskmaskinen. Blender og håndmikser, Imponer vennen dine med hjemmelagede cocktails eller gi energinivået ditt en boost med en vitaminfylt smoothie med Ariete Vintage blender.

Samtidig kan du tage drikken med på din vej i samme flaske ,. Drink’n’Go er en superkul blender som lar deg blande din egen favorittsmoothie og ta den med deg på 1-2-3. Det følger med to flasker på 6l og 4l. Et must for alle som elsker smoothie. Fyll flasken med dine favoritt ingredienser, sett på kniven og miks. Med et kort trykk mikser du smoothie og knuser is med.


Med denne blenderen kan du bruke 2GO flaske. Enkel rengjøring, glassmuggen og 2GO flaske kan vaskes i oppvaskmaskin. WILFA RAW FUEL BLENDER. Med en blender kan man lage supper,. Bisphenol A), som ikke har noe godt rykte brukt sammen med mat.


Materialet kan også trygt brukes i oppvaskmaskiner,. Sjekk ut Blender Flaske. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Superpraktisk blender med to kompakte beholdere (6ml) som fungerer som både mikserbeholder og oppbevaringsflaske (som for eksempel passer i bilens koppholder). Kjøp OBH FLASKE TIL SMOOTHIE TWISTER hos Power.

Din personlige blender for hjemmet! For første gang kombineres allsidighet og høy ytelse med bekvemmelighet i din Vitamix S30. Enten du er på farten eller nyter. Ett must for alle smoothie-, milkshake- og proteindrikksfantaster! Miks sammen favorittdrinkene rett i flasken , skru på drikkelokket og den er klar for å tas med og.


En Blender er et viktig element i det sunne kjøkken. I forbindelse med juicing, smoothies, knusing av is, nøtter, frukt og grønnsaker osv. Han ble verdenskjent for å lage skum på slike flasker. Thermomix ( blender med oppvarming) 7. Denne flasken kommer med Altshop logo i Altshop profil med nøttebrun matchende lokk og hvit flippkork.


Vakker og stilig å se på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg