fredag 10. juni 2016

Hvitløkspresse

Lave priser på kjøkkenredskaper. Bestill på nett hos Clas Ohlson. De beste dingsene på nett. Praktisk hvitløkspresse som knuser enkelt hvitløken opp i små deler på sekunder.


Men for noen har den etterhvert blitt uunnværlig.

Hvitløkspresse ble i mange år sett på som et latterlig og unødvendig kjøkkenredskap. Kan også brukes til hvitløksbåter med skallet på. Du unngår å skjære deg og sterk lukt på hendene. Enkel og god hvitløkspresse. Følger med utstopper for hvitløk som setter seg fast i hullene.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Stort utvalg hos Clas Ohlson. Billige kvalitets kjøkkenredskaper.

Dette produktet er dessverre gått ut av vårt sortiment og vises dermed ikke på kitchn. Men sjekk med din lokale Kitch’n butikk om de har dette på lager. En hvitløkspresse som også knuser uskallede hvitløksbåter.


Den spesielle hevearmfunksjonen gjør at man trenger minimalt med kraft. Hengslene svinger langt opp f. Med denne prisvinneren slipper du å skrelle hvitløken i forkant, du kan enkelt skrape av overflødig hvitløk. Stilrent presseredskap som hjelper deg med å presse hvitløken raskt og effektivt. Den integrerte rensedelen gjør pressen uproblematisk å rengjøre. Kraftig hvitløkspresse med uttakbar rustfri innsats som gjør rengjøringen enklere.


Heldigvis finnes det utstyr som skal hjelpe dem som ikke har ti og en bonus er at du. Som oftest henter jeg frem min fine hvitløkspresse , legger feddet (trenger ikke å skrelles) oppi og presser ut en jevn fin strøm med fersk presset hvitløk. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg. Det enkle er ofte det beste. Se på våre nyeste gadgets. Kraftig design som enkelt presser flere hvitløksfedd på en gang, uten å.

Vi har de kuleste gavene du kan gi. Forbrukerrådet holder TED-foredrag på Halloween. Vi klager inn Coca Colas -kanal. Håndtakene er i non-slip, bløt gummi og er lett buet for å. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukervennligheten.


Oppskrifter du kanskje liker. Bruk hvitløkspresse og press hvitløken rett i panna. Når det begynner å lukte hvitløk, trekk plata av varmen (ca ett minutt). Håndvask anbefales for lengre holdbarhet.


Her finner du alle aktuelle kampanjer på scandinaviandesigncenter. En fornyelse av den opprinnelige Zyliss klassiske hvitløkspressen. Nå trenger du ikke å skrelle hvitløken før du presser den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg