tirsdag 21. juni 2016

Felleskjøpet espegard bålpanne

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Det du egentlig ønsker deg. Interiør, møbler og pynt på nett.


Gratis frakt over kr 200! Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden. En bålpanne er et fantastisk. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest.


Passer både på hytta og hjemme. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen.


Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta. Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, samtidig lage god mat og.


Besøksadresse: Sandvikvn. Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Med en bålpanne kan du lage det perfekte utemåltid. Denne følger med ved kjøp av bålpanne. Legg til sammenligning-.


Klassisk og solid bålpanne med mange bruksområder. Kan justeres i høyden og i forhold til underlaget. Guide til utepeis og bålpanne. Grillrist i rustfritt stål.


BESTSELGER - til familien eller friluftsentusiasten. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. BÅLPANNE 50CM ESPEGARD – H:For deg som først og fremst er ute etter den gode bålkosen. Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm. Leveres i sett av stk.


To praktiske sidebord i treverk som er enkle å sette på. Felleskjøpet nettbutikk – Vedsekk ltr. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Espegards største bålpanne , laget i pulverlakkert stål.


Pannen kan justeres i høyden og beina kan reguleres, slik at den alltid står støtt. Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Den består av ei panne hengenede i kjetting på. Da har du kommet til det riktige stedet. Popcorngryte til Espegard bålpanne.


Fra pris: 59per stk. Bålpannetrekk i Cordura gr. Skap gode minner med familien rundt bålpannen. Se alle våre bålpanner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg