mandag 13. juni 2016

Bloomingville vegghylle

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Bloomingville - Best pris i Norge! Alltid lave priser og et stort utvalg! Special Price kr 3905. Hyllen har en stilren design og er fin til oppbevaring av bøker.


So-Hooked vegghylle fra Nomess er en kjempefin kombinasjon av form og funksjon. Denne hyllen har en slank design som paser inn overalt og er formet som en luftig sky. Møbler til hjemmet i alle prisklasser. Merkevarer til reduserte priser. Besøk vår nettbutikk i dag!


Rammen er i metall og hyllen i MDF. Sjekk priser på vegghylle bloomingville. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Den vegghylle kan brukes som en hyggelig sett på veggen.


Dekorer vegghylle med din. Hyller En hylle hjelper deg å lage orden, men er også et flott utgangspunkt for dine favorittbøker og andre ting. Velg mellom tidløse designklassikere og moderne. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg.


Finn vegghyller med spennende design her. Se utvalget og finn ditt varehus! Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Ordinarie pris 41kr.


Sandrine lysegrå tallerken. Wire vegghylle 1-plan - Svart. Frakt: 4kr Les mer. Du kan selv velge hvor du plasserer hyllene på sidehengene. Rask levering på lagervarer.


Så lenge det ikke er bestillingsvare. Ta da kontakt for levering. Plasser den på soverommet, i gangen eller på kjøkkenet. Vegghylle med to hyller.


Se vårt store utvalg av Hyller til gode priser. Trillebord i resirkulert gran. Et virkelig flott møbel! Rå og slitt, men utrolig kraftig.


Hylleknekter i jern, med hull til skruer i hver, følger med. Designdelicatessen har nyheter innenfor designreoler og designhyller til salgs fra et varier tutvalg. Se alle designreoler og designhyller her. Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet.


Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg