mandag 2. mai 2016

Storkjøkken utstyr

Gastro Line - dagligvare utstyr og storkjøkkenutstyr. Vi sender over hele landet. Service og reparasjon i Østfold - Moss, Akershus og Oslo. Kjøkkenkvalitet: Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet skal prege vårt utvalg. Ved å velge kvalitetsutstyr.


Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Vi skal være med på å presse ned prisene på markedet! Under kategorien Maskiner for storkjøkken finner du maskiner som forber.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Her finner du gode tilbud på brukt utstyr til storkjøkkenet. Kontakt oss for oversikt og bestilling.


I mer enn år har Karl B Hauge levert storkjøkkenutstyr til kantiner, restauranter, kafeer, hoteller og institusjoner i Bergen og omegn. Vi har til en hver tid brukte varer på lager. Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken. Foodtech er en ledende leverandør innen servering og matindustri.


Les mer om våre ulike fagområder – matindustri, storkjøkken , servering, møbler og interiør. Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Produktene finnes i flere varianter og med forskjellige løsninger. Kombidamper, oppvaskmaskin, rustfrie benker m. Leverer til alle kjøkken med behov for kvalitet.


Brukt storkjøkken utstyr. Finn beste pris på Rubrikk. PRISER - BETALINGSBETINGELSER: Våre priser er veiledende eks. Storkjøkkenmaskiner til alle formål. Bjorn varimixer Bjørnmiksere og eltemaskiner.


Etter forfall beregnes. Dynamic Stavmixsere, håndvisper, salatslynge. Premium serviceavtale med. Utstyr til storkjøkken feks. Animo lager kaffemaskiner og utstyr for folk som ønsker å servere god kaffe.


KitchenTime selger kjøkkenutstyr av høy kvalitet fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Vi er din startside for Bergen og Hordaland.


Magasin og lokalguider for kommunene rundt Bergen. Bilde 1: Hoshizaki IM-100. Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg