fredag 13. mai 2016

Kjøpe bussbillett

Se hvordan du kjøper billett eller skaffer deg reisekort til buss, trikk, T-bane og båt i Oslo og Akershus. Lurer du på hvilken Kolumbus-billetter du kan kjøpe på nett? Svar på dette og andre spørsmål om å kjøpe billetter på nett finner du her.


Her finner du rutetider og kan kjøpe billett til Nettbuss express og Bus4You. Enkeltbilletten på buss passer best for deg som reiser en gang i blant. Vi anbefaler deg å kjøpe billetten på forhånd i mobil-appen vår, Kolumbus Billett. Nå kan du kjøpe bussbillett med mobilen. Dette gir et mer kundevennlig billettsystem, raskere avvikling av trafikken og bedre sikkerhet for sjåførene.


Her finn du oversikt over kor du kan kjøpe billett for buss, Bybanen og båt. Vi har kundesentre i Tromsø, Harstad og Finnsnes. Du kan også fylle på ditt reisekort og kjøpe billetter ved ett av våre utsalgssteder. Les mer Billetter fra kr 11- ! Fra Oslo: 11:søndag, 13. I morgon kan du ikkje kjøpe bussbillett via app i Rogalan utan at du gjere desse endringane.


For å bruka billett-appen som før må ein legge inn nytt. Det finnes uansett flere rabattordninger som du bør benytte deg av. Togbilletter til NSB kjøper du enklest i NSB-appen eller på nsb. Men det er ikke bare togbilletter som er mulig å få tak i via mobilen. Kjøp bussbillett med mobilen.


Dersom du skal til Trondheim og kjøre kollektivt,. Last ned appen Skyss Billett og kjøp den. Har du betalt parkering, kjøpt en bussbillett eller kinobillett? Eller donert til TV-aksjonen med mobilen din?


Da er sjansen stor for at du allerede har brukt Strex. Billett i butikk gjør det enklere å reise, og Skyss gir deg nå muligheten til å kjøpe buss- og båtbilletter der du handler. Fra og med i morgen blir det mulig å kjøpe bussbillett via mobilen før du tar bussen. Nyheter, sport, kultur og debatt fra Hamar, Ringsaker, Stange og Løten. Brakar ny app for kjøp av bussbilletter.


Book og betal her, og motta billetten som pdf på mail. Se rutetider for buss nr 681. Skyss begynner mandag å selge billetter i butikker og kiosker, men bare i utvalgte utsalgssteder. Vil du kjøpe bussbillettene dine på butikken kan du. Familiebilletten kjøper du på kystbussen.


Alle billetter for kollektivtransport i Gøteborg gir deg fri tilgang til buss, trikk og båt. Du får kjøpt billetter på Pressbyrån-kiosker, 7-Eleven og enkelte. Nettbuss Midt-Norge vant kontrakten om å få levere busstjenester i Molde og Gjemnes de neste ni åra.


Og denne gangen er det inngått det som kalles en. Kampbilletten kan kjøpes i døra på Intility. Ved kansellering, overbooking eller store forsinkelser har du som kjøper en rekke flyrettigheter som det er lønnsomt å kjenne til. Mange kjenner ikke til hvilke.


Det gis ikke rabatt på barn- og honnørbilletter, men disse teller med i gruppen. Ved kjøp av gruppebillett skal reisen betales samlet for hele gruppen. Nullstill passordet her.


Jeg samtykker til oppbevaring av mine opplysninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg