mandag 23. mai 2016

Industrivaskemaskin

Plassbesparende oppstilling Vask-tørk-søyle. Med et enkelt knep sparer du plass og kombinerer kapasiteten til to maskiner på plassen til kun en maskin. Industrivaskemaskin selges på vegne av enkeltmannsforetak.


DSI Systemer AS - Nye og brukte maskiner, service og vedlikehold innen vask, tørk og betalingsløsninger. Commercial P Høytsentrifugerende industrivaskemaskin (super spin-dryer).

Lavtsentrifugerende industri-vaskemaskin med kapasitet på kg. Sentrifugehastighet 5rpm. Må boltes grundig fast i solid. En industrivaskemaskin har høy konstruksjonskvalitet og lang levetid.


Kjøp industri vaskemaskin på Kelkoo. Sammenlign en lang rekke industri vaskemaskin tilbud og produkter innen Vaskemaskiner fra våre butikker, og les. Brugte industrivaskemaskin er og industritørretumblere til ethvert formål herunder bl.


Få gode tips og fif på elsalg.

Vidste du, at vi på elsalg. Våre storkjøkken oppvaskmaskiner er svært miljøvennlige. PREMAX-teknologien bak maskinene har blitt tildelt flere priser.


Vaskemaskinen brukes hele døgnet da det vaskes mye håndklær, smekker, sengetøy, dyner, og mopper. Vi tenker oss at vi må ha en solid maskin, men muligens en av. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.


ML80-PU Høytsentrifugerende industrivaskemaskin med tømmepumpe. Mulig og stable i høyden. Skråned øvre kontrollpanel, l. Vi bruker cookies for å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å lage en målrettet annonsering av våre tjenester. Spar penge - køb en brugt industrivaskemaskin e eller tørretumbler eller måske en udstillingsmodel. Vi har gode priser og et godt udvalg.


Oppvaskmaskin storkjøkken. Finn beste pris på Rubrikk. Gjør hjemmet ditt til et komfortabelt og trygt sted for både deg og familien, med våre produkter for hjemmekomfort.


Electrolux er en global leder innen hvitevarer.

Vi fokuserer på innovasjoner med gjennomtenkt design. Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer.


Fyll ut nødvendig informasjon for å motta et engangspassord. Engangspassordet vil bli sendt innen kort tid og vil utløpe etter 15. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


Vi vet at én størrelse ikke passer alt og alle. Når du signerer en servicekontrakt med Nilfisk, får du muligheten til å velge mellom en rekke forskjellige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg