mandag 23. november 2015

Håndløper stål

Sjekk ut håndløper stål. Håndløpere til din trapp. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Beregn pris, design og bestill direkte!


Icopal håndløper i syrefast stål. Ula Jern har montert håndløperen på stedet.

Leidere i rustfritt stål produseres etter spesifikasjon og. Leveres innen 5-hverdager. Hos Trapperingen en det nettopp kombinasjonen rekkverk, håndløper og stolpe som definerer trappemodellen. Finnes i flere varianter. Rammebasert stål og glass.


Våre rammebaserte rekkverk er tilgjengelig for både topp- og kantmontering. Søyler og håndløper er laget av syrefast stål med. Alltid konkurransedyktige priser!


Hvis du ikke vil ha rekkverksstaver, kan du prøve deg med en mer moderne løsning med sikring i glass og stål.

POP med rekkverk av rustfritt stål. POP GLASS med glassrekkverk. Send oss en foresporsel her. Dette industrirekkverket produseres med rekkverksstolper av. Spiraltrappene produseres i stål og leveres i monteringsferdige enheter.


De består av sentrumsrør, trinn, reposer og. Vi leverer håndløpere på ferdig mål med endelokk. Veggfeste til håndløper i stål benyttes hvis det er benyttet veggfeste for glass. For feste i tre og betong.


Rekkverket har en høyde på 1m over. Unisystemer selger Kee Gate og Kee Klamp konstruksjonsklemmer i stål og aluminium og rør for rekkverk, områdesikring,oppheng, hyllesystemer m. Spesialdimensjoner produseres også. Stolper og håndløper i rustfritt stål. Levegg - Lillesand 180x1cm. Ornamentale stolper modell Stil i støpt aluminium med stålkjerne.


Passer best til hus og terrasser i treverk! Solveig - håndløper x 40mm, stolpe x 40mm, spiler diameter 22mm. Glassrekkverk i tidsløs design.

Det benyttes standard håndløper som kappes til ønsket mål. RAL-farger leveres på forespørsel. Ekstra håndløper kan festes på siden av rekkverk (av aluminium, rustfritt stål , tre).


Kan brukes på flate planer. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, innendørs og utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg