fredag 6. november 2015

Fontene plantasjen

Sjekk ut Fontene Plantasjen. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler. Rennende vann, sprutende vann - en kilde til inspirasjon, rekreasjon og naturglede. Sildrebekk, fiskedam eller kaskader av vann, belysning, fjernstyring.


Klikk på bildene nedenfor for å lese artiklene slik at du kan lage din egen hagedam. Vi følger årstidene og tilbyr pene og praktiske utemøbler, stilige griller (for både kull og propan), lysslynger og utebelysning, som sammen med flotte planter. Vi var innom Plantasjen i går og da fant vi denne. En herlig engel sittende i en fontene , den måtte vi bare ha.


Prisen var ikke avskrekkende. Dekorativ fontene med fire ulike nivåer, W-pumpe, transformator og tolv integrerte W LED-lyskilder. Vi har anlagt en dam i hagen og lurer på hvor vi kan få kjøpt fontene ? Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Water Quintet Creative fontene med fem dyser og LED-lys. Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Finn de beste prisene på nettet.


Vann, fontene , bekk, fuglebad. I dag føles en hage uten noen form for vann nesten ufullstendig. Og det trenger ikke være verken dyrt eller tidkrevende. FONTENE INFO OG KJØPSHJELP. Fontener kan ha så uendelig mange design og funkjsoner at det er umulig å beskrive alt men vi deler dette i litt kategorier.


Pumpe medfølger og er inkludert i prisen, plasseres under fontenen. Vannreservoar kommer i tillegg kr 98- ink mva. Oppgitt pris er avhentet vårt lager. Vannfontener til både innendørs og utendørs bruk. Vi har forskjellige modeller og helt sikkert en fontene til din smak og ditt behov.


Vann og pumpe ligger inne i fontenen. Det skal derfor ikke graves ned ekstra vanntank. Figuren kan også brukes på balkongen, eller innendørs.


Niigata fører et stort og bredt utvalg av alle typer fontener fra små boblestener på bordet til et fullspekter av fonteneanlegg i alle størrelser til store. Leter du etter fontener ? Pumper som egner seg for å lage en fontene i hagen, eller annen dekorasjon med vann, f. Disse fontene er greie fordi de lett kan flyttes på, de er holdbare og tåler frost, sier butikkleder Eirik Elholm på Plantasjen. WH-Produksjon tilbyr et veldig stort utvalg hagefigurer og produkter til å dekorere hagen med. Vi tilbyr diverse fontener , figurer, hagefigurer, urner, statuer.


Pynt opp i hagen eller vinterhagen med fontene. Velg mellom tre ulike design. Laget av polyresin som er lett, naturtro og robust!


Krukkegården har et stort utvalg av flotte fontener fra mange forskjellige lan og i mange former og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg