tirsdag 24. november 2015

Blender obh nordica

Sjekk ut Obh Nordica Smoothie Twister. God for både kalde og varme væsker. Fordi en blender kan brukes til mye mer enn smoothie. Legacy-blenderen har en kraftig motor som knuser isbiter til forfriskende mojitos, og seks kniver som enkelt.


En smart personlig blender , som gjør det enkelt å ta med seg favorittsmoothien når man er på farten! Den kraftige motoren og hele seks skarpe knivblader gjør at. Kompakt og kraftig høyhastighetsblender, som knuser is og mikser smoothie eller suppe raskt og effektivt. Med de forhåndsinnstilte programmene er det enkelt å. Finnes i flere forskjellige farger.


Med blenderen følger to begere slik at du enkelt kan ta med deg. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Søk etter obh nordica blender på Kelkoo.


Blenderen kommer med beholdere med. Norges raskeste nettbutikk! Ett måste för alla som älskar smoothie. Fyll flaskan med dina favoritingredienser, sätt på bladet och mixa.


Med ett kort tryck mixar du smoothies och krossar is. Den er enkel å bruke og beveger seg ikke på benken under bruk,. Kjøp obh nordica blender på Kelkoo. En blender er et kraftfuldt redskab, der hjælper dig med alt lige fra at mikse krydrede supper, frugtagtige drinks og smoothies til at knuse is.


OBH Nordica er et nordisk firma med røtter i Sverige og Danmark. Sammenlign blendere og se hvilke som er best i test. Glasskannen har en kapasitet på opp til liter og kan mikse. Den store glassbeholderen på 75. We have a wide range of products for your home.


Kompakt och kraftfull mixer som krossar is, blandar smoothies och soppa snabbt och effektivt. Dessa smoothieflaskor med kylstav håller dina smoothies kylda och fräscha - perfekt när du vill ta med dig din smoothie ut! Ny, stilren kopp att ta med!


Finn de beste prisene på nettet. Sätt sugrörslocket på den unika glaskannan och. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Voit valmistaa tehosekoittimella paljon enemmän kuin smoothieita. Legacy-tehosekoittimen kuusi terää murskaa jääpaloja virkistäviin mojitoihin ja sekoittaa.


Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg