mandag 22. juni 2015

Mobiltelefonholder

Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Kjøp på nett eller butikk. Monter mobiltelefonen i bilen på en enkel måte uten bruk av verktøy. Universalholder for mobiltelefon. Festes med klips på ventilatoren.


Justerbar bredde for å passe til de fleste mobiltelefoner, også pluss size. Oppbevarer mobiltelefonen på en praktisk og sikker måte. Kompatibel med alle telefoner.


Passer i de fleste bilvifter. Viser produkter innen kategorien Mobiltelefonholder. Kan roteres 360° og vinkles 45°. Leveres med en tynn magnetplate som kan legges mellom. Samt display for Ipo Mp kamera og andre småting.


Ifølge loven er det påbudt å ha mobiltelefonen festet i nærheten av rattet og synsfeltet ditt når du benytter mobiltelefonen med håndfriløsning i. Alt i mobilholdere og Bluetooth carkit. Brodit, Parrot og Fix2Car vi har det hele. Køb din holder og carkit her med gratis levering.


Kig ind og gør en god handel. Sammenlign tilbud på Mobiltelefonholder i kategorien Utstyr til mobiltelefon fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og. Produktinformasjon: - Består av tre deler. Stir magnetisk trådløs mobiltelefonholder. Den magnetiske trådlåse mobiltelefonholderen vil holde telefonen din ladet og på plass mens du kjører.


Vi tilbyr alt fra sykkelholder. Demonterte halve dashbordet, men fikk den søren ikke til å passe. Flere og flere oppdager at nyere mobiltelefoner kan erstatte det tradisjonelle videokameraet, ofte med solid margin, og spesielt i forhold til DV-kameraet. Kenu Airframe bilholder til smarttelefoner - Bruk denne praktiske bilholderen fra Kenu Airframe til din smarttelefon mens du kjører bil. Ring på en trygg måte og.


En praktisk, liten universalholder for mobiltelefon. Den festes på ønsket sted med dobbeltsidig teip og holder mobiltelefonen på plass ved hjelp av en sterk magnet. Stabil sugekopp gjør at holderen kan festes overalt. Dersom underlaget er ujevnt, brukes medfølgende monteringsplate.


Fullt justerbar ved at armen vinkles ca. Millioner av nanosugekopper i GripGo Mobilholder holder telefonene din i et sikkert grep mens du kjører! Annet mobiltilbehør, Lytt til musikk og legg merke til innkommende anrop når du trener.


Sørg for at smarttelefonen din alltid er med deg, trygt på plass uansett. Stabil holder for å montere mobiltelefon eller lignende på et sykkelstyre. Lurer på om noen kanskje har et nettside eller butikk som Selger mobil holder for MC.


I Volkswagens biler kan du koble din smarttelefon til infotainmentsystemet og nyte ulik funksjonalitet og lytte til din egen musikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg