torsdag 18. juni 2015

Fredrikstad storkjøkken

Rask levering, ferdig tollet. Fredrikstad Storhusholdning er din storkjøkken leverandør i Østfold. Det er over års erfaring i bransjen. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 7- kr.


Din storkjøkkenleverandør i Østfold. Vi har salg og service på ett sted.

Maskinfører, Leder, Miljøterapeuter og mer! Helse, omsorg og velferd. Næring, miljø og samfunn. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Kundeservice Kontaktpersoner.


Storkjøkken Østfold - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Fyll ut nødvendig informasjon for å motta et engangspassord. Engangspassordet vil bli sendt innen kort tid og vil utløpe.

Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Gastro Line er en representant for de ledende europeiske produsenter av profesjonelt dagligvare og storkjøkken utstyr. Vi selger pizzaovn, kjølemonter,. Vi leverer catering til Alle anledninger, ditt bryllup, konfirmasjon, m. Rico - leverer utstyr, redskap og rekvisita til kjøkken, storkjøkken , catering, fastfood. Vårt fokus er god kvalitet, og levering til riktig tid.


Vårt mål er å gi deg som kunde eller forhandler markedets beste pris på storkjøkken. Ingen mellomled vi leverer storkjøkkenutstyr direkte til Dem fra fabrikk. Der for deg, når behovet viser seg. For noen er livet litt tøffere enn for andre. Mens andre igjen er avhengig av fundamental hjelp fra morgen til kveld.


Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin? Multi Food er en fleksibel totalleverandør av storhusholdningsprodukter til pizzeria, gatekjøkken, hotel og catering. FoodTech er den nye generasjons kostdatasystem.


Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer. Denne varegruppen inneholder alt av non-food produkter innen storhusholdning.


Alt fra borddekning og kantinetilbehør til tørkesystemer, avfallshåndtering og renhold.

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi hjelper deg med anbud på storkjøkken. FREDRIKSTAD Østfold Kontaktinformasjon.


Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Vi i Maestro storkjøkken legger vår stolthet i oppfølging og god service. Opplæring av personale er inkludert i alle våre produkter.


Kombidamper, oppvaskmaskin, rustfrie benker m. Leverer til alle kjøkken med behov for kvalitet. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg