fredag 1. november 2019

Kalkmaling farger

Nå får du kalkmaling i LADY-serien. Kalkmaling fra Jotun LADY. I vakre, trygge og gode LADY- farger ! LADY Minerals kalkmaling gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke.


Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser.

Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Vintro kalkmaling i svart-hvitt. Det vil si at den går godt til både varme og kalde farger.


Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker. Liker du den røffe stilen med matte vegger som hinter til rå betong, eller en mykere stemning i interiøret med sarte farger ? Mal deg til den stilen du selv ønsker. Nordiske farger med fransk-touch.


JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med. Karakteristisk for kalkmaling er at fargen varierer avhengig av underlagets sugeeffekt, tilført vannmengde og påføringsmetode.

Du kan også få fargen brukket i den fargen du ønsker, i tillegg til de gitte fargene i fargekartet, kan du få den blandet i ønsket farge fra NCS-systemet. Slik maler du betonglook med trendy kalkmaling. Innred med nattblå farger 02. Botanisk og stemningsfull tapetnyhet.


Prøv fargen på veggen din. Månedens fokus på Fiona-tapeter. Gjelder kun i egeneide Flügger farve butikker. I fargehandelskjeden Fargerike er disse produktene den.


De fineste fargekombinasjonene til Soft Minerals kalkmaling fra LADY. Du har nettopp funnet den perfekte fargen på verdens fineste kalkmaling , men hvilke farger. Lady Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger.


Du får en roligere, varmere og mer harmonisk stemning hjemme med supermatt kalkmaling på veggene. De siste årene har kalkmaling tatt oppussings-Norge med storm. Ikke bare setter en kalkmalt vegg et helt spesielt særpreg på hjemmet ditt, det er kanskje den aller.


Om kjøkkenet begynner å føles utdatert med tanke på farger og materialvalg og man begynner å tenke. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


Når solen skinner så stiger også humøret i takt, og vi vil gjerne omgi oss med friske farger.

Forestia Walls2Paint malt med Jotuns kalkmaling Green Leaf. I autentiske fargetoner dannes et varmt bakteppe. Den er malt i fargen Fresco Potato Skin.


Fresco er kalkmaling med struktur, den er veldig enkel å male me man maler bare litt på kryss og tvers,. Tips , triks og smarte teknikker så du lykkes ! Seks år senere angrer hun ikke på løsningen, og det ene badet har fått seg en ny runde med kalkmaling i en annen farge siden første gang. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg