tirsdag 22. oktober 2019

Hvitvinsglass

Hvitvinsglass i skandinavisk design finner du i vårt utvalgte sortiment! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nettstedet vårt benytter cookies. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt.


Eva Solo vinglass er munnblåst, tynt og delikat der stetten går i ett med glasset.

Glasset har en tynn og elegant drikkekant, og er formet slik at man kan drikke. I dag er hvitvinsglass gjerne laget av klart glass, men tidligere var ofte klokken eller hele. Vi har hvitvinsglass fra Rosendahl, Riedel, Kosta Boda og flere kjente merkevarer.


Se vårt utvalg på Tilbords. KitchenTime selger hvitvinsglass fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Glasserien LB Atelelier er laget for vinelskere. Litt historie: Black Design Interior er en nettbutikk fylt med interiør som vil gjøre hjemmet ditt litt annerledes, litt røffere, litt.

Denne pakken kan bygges som både huspakke 56mog m2. Kjøp Perfection hvitvinsglass cl fra Holmegaard. Se hva som skjer i førjulstiden! Hos oss kan du handle julegaver i vakre omgivelser, og samtidig tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Essence hvitvinsglass 4-stk 4-pakk kr 570.


En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Frost er en elegant glass-serie som er inspirert av høstens første frost.


Dette gjenspeiler seg i strukturen i glasset, vakkert frostmønster. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Dersom du ikke er registrert kan du følge objektet på e-post. Her har designeren hentet sin inspirasjon fra norsk vinterlandskap.


Frosne stemninger fra rimslør på nakne kvister, har blitt til isklare glass med moderne. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Sauvignon Blanc hvitvinsglass fra Eva Solo er designet for hvitviner av en viss fylde.

Sommernatt i skogen, likørglass. Det elegante glasset har en. Turkis skog, rødvinsglass. Grytelapper fra SmileSting. Juletrær som ikke drysser.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Line fra Kosta Boda er en serie lekre håndlagede glass, designet av Anna Ehrner. Hvert glass har en tynn glasstråd som legges på glasset for hån og siden.


Finske Iittala har en tradisjon av både høy kvalitet og design. Silhuett har en krystallklar glans og er dekorert med en håndslipt slynge som svøper seg over kuppelen. Glassene er designet med utgangspunkt i skjønnhet, form og.


Flere av vinglassene våre kan benyttes til både rød- og hvitvin, bobler eller dessertvin. Det viktige er at du, på udogmatisk vis, bruker glasset akkurat som det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg