mandag 24. september 2018

Oppvaskmaskin symboler

Dette har egne symboler ,. Det kan være vanskelig å se, men disse tre symbolene betyr at plastboksen vår tåler (fra venstre) oppvaskmaskin ,. Jeg har ikke vært så heldig å ha oppvaskmaskin i alle år, så når jeg nå skal bruke en. Spar vann og energi hver dag. Mens du kan bli fristet til å kaste hver skitten tallerken, glass og.

Virksomt mot krøller og bretter Et strykejern på etiketten betyr at plagget ikke bare kan strykes, men også kan varmrulles. To lys lyser rødt på oppvaskmaskinen (se bilde). Bosch oppvaskmaskin SGU54E08SK - Bosch oppvaskmaskin i rustfritt stål med programmer og temperaturer. Det er ikke lett å vite hva alle vaskesymbolene betyr. Vet du for eksempel hvordan symbolene for plantørking eller hengetørking ser ut?


Oppvaskmaskin Vaskemidler, avfettingsmiddel, fjerningsmiddel og mye mer. Platetopper Rengjøringsprodukter, induksjons adapterplater, slanger og mye mer.

Produsenter har mange forskjellige metoder og symboler for å indikere at et element kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen. Symbolene kan være en pictograph eller tekst. I tråd med den teknologiske utviklingen har selvfølgelig også vaskemaskiner blitt mer og mer moderne, og stappfulle av symboler man ikke alltid skjønner hva betyr.


Hvor gammelt er produktet mitt? Hvem kontakter jeg for reparasjon? Hva betyr symbolene på produktet mitt? Sørg for at all din oppvask tåler oppvaskmaskin.


Følgende materialer er ikke egnet for å vaskes i oppvaskmaskinen: Treverk: å vaske treverk i oppvaskmaskinen kan. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler!


Få en skinnende ren oppvask med en frittstående eller integrert oppvaskmaskin fra Electrolux. Med en effektiv Siemens oppvaskmaskin vil den skitne oppvasken skinne igjen! Bli enkelt kvitt gjenstridige flekker i gryter og panner.


Hos ASKO designer og produserer vi unike og holdbare harde hvitevarer med vårt spesielle skandinaviske preg i form og funksjon. Flyttet inn i ny leilighet med oppvaskmaskin. Men nå vil den ikke fungere lengre og siden jeg ikke har bruksanvisninga så forstår jeg ikke hvorfor!

Maskinen kan bygges inn under en benkeplate. Europas største elektrokjede. Gjør en god og trygg handel i vår nettbutikk. Beskytt serviset ditt uten å miste plass på kjøkkenet.


Standar smal eller benkemodell - velg din ideelle oppvaskmaskin hos AEG. Produktene lagt til oppvaskmaskin inkluderer enzymer,. Mange produsenter markere sine retter og produkter med forsiktighet informasjon,. LES OGSÅ: Så ofte bør du rense filteret i vask- og oppvaskmaskin. Vask trefjøler og pent servise for hånd.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg