tirsdag 11. september 2018

Norcool fryseskuff

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Innovative løsninger for oppbevaring av mat, drikke og vin. Vinskap, vinkjeller, kjøleskuff, kjølehjørne, kjølerom og kjøleaggregat.


Nor cool - cold by nature. Norcool leverer førsteklasse kjøleprodukter til forbruker- og bedriftsmarkedet. Kjøleskuffen gir deg optimalt med benkeplass på kjøkkenet, da den er designet for integrering under kjøkkenbenk. Kan integreres i de fleste kjøkken.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Norcool har års erfaring med utvikling og produksjon av kjøleaggregater. Vi leverer i dag kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og.


Se våre løsninger i vår inspirasjonskatalog, produktbrosjyre eller kjøleromsbrosjyre. Denne Pinnen ble oppdaget av tom. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Cave har en kapasitet på omtrent stk. Scandinavian Appliances AS utvikler, produserer og markedsfører løsninger for oppbevaring av mat og drikke under merkevaren Norcool.


I desember kommer Norcool også med vinskuff. Vi har tradisjoner tilbake til. Ryktene skal ha det til at Nor-Cool nå også vurderer å lage en fryseskuff. Ikke ment som synsing av noe slag - men har du tenkt på rent kjøleskap og fryseskuff integrert i benken?


Lette etter dette når jeg bytta kjøkken men trodde ikke. Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data. Maten holder seg lenger i kjøleskapene og fryserne fra IKEA. I tillegg har disse produktene en masse funksjoner som bidrar til å gjøre livet litt.


C HVA MED ET FJERDE ALTERNATIV? Så vidt jeg kan se er Norcool enerådende på kjøleskuffmarkedet om dagen. Et av alternativene vi ser på er å erstatte kombiskapet med en separat benkefryser og en Norcool cm. Hva med fryseskuff på kjøkkenet for det.


Norcool sitt skap går frå 2-garder, Polarhjørnet frå 4-Elles er eg usikker på dei ytre dimensjonane, men også Norcool sitt er meint å skulle kunne. Se tilbud på fryser hos euronics. Europas største elektrokjede.


Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Vi hjelper deg med å finne riktig modell og leverer gratis til fortauskant. Fryseskapet har praktisk. Norske Norcool som var først på markedet.


Fra vaskemaskiner til tørketromler, ovner til kjøleskap, ventilatorer til kaffemaskiner, Whirlpool leverer hvitevarer for at du skal merke forskjellen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg