tirsdag 7. august 2018

Quick spraylakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kan brukes på metall, tre og hardplast både inne og ute. En alkyd emaljelakk som gir en blank. QUICK SPRAYLAKK SØLV METALLIC 400ML Alt kan fornyes. Har utemøblene fått lide under en lang, kald og våt vinter?


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Følg regelverk for helse og sikkerhet på arbeidsplassen. Medlemmer 8innlegg 10.


Produktet kan benyttes på nytt ubehandlet,. Den dekka bedre på et strøk enn de fire med Biltemalakken. Kan legge til etter å ha prøvd quick.


Hvis du seriøst vurderer å lakkere en hel bil selv, så bruk iallfall acryllakk. Alkyd lakk har myk overflate og har lang tørketid. Vi blander alt av lakk til din bil. Send oss din lakk kode så får du spray boksen i løpet av få dager hjem til deg.


Sprayen tilbys i en rekke farger og spesialprodukter, blant annet spraylakk til felger, gressklippere og peis. Sjekk priser på quick spraylakk. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp quick spraylakk billig i nettbutikkene.


Med denne klassikeren kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Den blir flott, blank og slitesterk. Dette er lakken for alle tenkelige. Jeg har sprayet mest i rødt. Her har jeg sprayet tre metallbokser fra IKEA.


Mal med spraymaling Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Velg farge i nedtrekksmenyen. Fluoriserende Merkespray - Rød-oransje.


Spraylakk for motor Tåler høye temperaturer. Quick spraylakk i blank hvit, perlegrå, signalrød og frisk grønn. Alkydbasert dekke til bil, båt, campingvogn og mer. Hurtigtørkende og svært støtsikker. En liten stige får nytt liv med litt spraylakk.


Alle Quick Bengalack malingene tåler opptil °C. Quick Varmebestandig Spray tåler hele 6°C og kan derfor. Quick Spray Varmebestandig er en varmebestandig spraylakk opp til 6°C.


Fornyer og vedlikeholder. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg