torsdag 23. august 2018

Gravere glass

Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass. Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan gjøre nøyaktige. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet.


Gravere glass Å gi bort noe som er veldig personlig blir mer og mer viktig i våre dager, når vi har alt og ingen gaveønsker …. Lær deg å gravere i glass og. Du bestemmer tekst og skrifttype. Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass.


Det kreves en stø hånd og en god del trening. Kan bruke alle standard Windows fonter, clipart og bilder. Meget godt egnet til: Reklame med firma logo.


Det er også mulig å gravere på begge sider av en plate. Bjørklund har stort utvalg av smykker som egner seg godt til gravering. Umg bruker en sandblåsingsteknikk for å gravere i produktene. Vi har mulighet å skrive teksten din, gravere bildet ditt eller designen din. Bruzgis gravering på glass.


Vi skal gravere inn navnene til gjestene på glass - som bordkort. Vi har da tatt kontakt med en gravør, og regner med mellom 5-kroner pr. Glass med Løkkede Hjerter stk. Disse klassiske glassene er nydelige med sin enkelhet.


Kontrasten i glasstoppen og den. Elevene trenger et rent glass hver. Dette skal de gravere på. Det kan være drikkeglass som skolen kjøper inn, eller syltetøyglass og lignende.


Alltid en fin gave å gi til en bursdag, jubileum eller fødsel. Ofte lar deg gjøre dette, og du taper mye penger. Denne måten å gravere på gjer en detaljert og evigvarende gravering. Her finner du hjelp til hvordan du skal lære deg å gravere med høyt eller lavt budsjett.


Vi graverer skilt til å lime på premiene. Vi kan også gravere direkte på noen pokaler. Med dette individuelle ølglasset gjør du enhver ølnyter lykkelig!


Gravering på medaljer og glass er også mulig. Hvis ens eget navn står på glasset, smaker yndlingsdrikken om mulig enda bedre! Forbruker glass ware er en nydelig, men dyrt, tillegg til ethvert kjøkken.


Et rimelig alternativ er å gravere din egen glass med tilpasset design. Bruker en sandblåsingsteknikk for å gravere i produktene. I forkant går vi igjennom en spesiell film prosess for å få kundens motiv” brent” inni en fleksibel. Ring for info om pris og. Vi tilbyr flotte og eksklusive fest- og bryllupkort, fra invitasjoner til takkekort.


I vår butikk finner du også servietter, glass og annet tilbehør. I stål og stållegeringer kan vi gravere alt fra sort-gravering til en mere ekslusive ton i ton gravering. Me graverer på gull, sølv, bronse, tinn, krystall og glas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg