tirsdag 19. desember 2017

Takmontert tørkestativ

En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Monteres i tak eller på vegg. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg. Takmontert tørkestativ RAVI med håndvinsj. Det er vi som er leverandøren av det geniale takmonterte tørkestativet.


PRESSA tørkestativ klesklyper 3-.

Et takmontert tørkestativ med håndvinsj. Jeg har så smått begynt å planlegge noen små endringer på vaskerommet. Rommet er på kvadrat meter og er avlangt i formen - på den ene langsiden er.


Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket. Et slikt takstativ hadde vi i leiligheten vår for en stund siden og det var helt genialt. To av disse skal i det nye vaskerommet på rad og rekke så det blir masse. Dette er et utrolig smart produkt for å spare plass.


Du senker ned takstativet for å henge opp tøyet, når du er ferdig heiser du.

Denne Pinnen ble oppdaget av Eline. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


KitchenTime selger pastamaskiner fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Smart tørkestativ som monteres i taket. Veldig praktisk og plassbesparende takmontert tørkestativ fra Interiørdetalj AS.


Den ene tråden er kuttet og. Fordelen med et slikt tørkestativ er at det har veldig mye snor, og du får alltid plass til hele klesvasken på stativet – også selv om du vasker sengetøy,. Få den laveste pris her!


Handle smart - Spar penger. Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp.


Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ. Praktisk tørkestativ for tørking av klær ute. Maks vekt som stativet tåler er kg.

Jordspyd selges separat. Selger stk ubrukte tørkestativ : Ett takmontert tørkestativ fra Interiørdetalj. Svært praktisk, heises ned med enkelt snorsystem, og henger ellers helt oppunder. Vi ønsker å henge opp et takmontert tørkestativ , som f. Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass. Benyttes sammen med Classic for å få en komplett løsning.


Jeg er her for å hente inspirasjon. Jeg burde for lengst ha begynt med oppussing av stua,. Leca safe vinterstrø 10ltr 5- per sek Kjøp. Fuglemater frø xl liter Før 19- 14per stk Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg