tirsdag 19. desember 2017

Grønnsakskniv

Solid høykvalitets grønnsakskniv fra ZPA. Til alt småarbeid du måtte ha å gjøre på kjøkkenet. En god grønnsakskniv hjelper deg å kutte grønnsaker som en ekte kokk. Gjør det enklere å prestere på kjøkkenet med kniver fra leverandører som Fiskars og Øyo. Utmerket til å skjære grønnsaker, frukt, ost og.


Håndtaket er laget av polyacetal. Kniven tåler oppvaskmaskin. Les om vilkårene i garantiheftet. Medium stor, praktisk og allsidig kniv for skrelling og kutting av frukt og grønnsaker. Det skarpe bladet er ideelt når du skal skjære skiver, terninger eller stenger.


Tørk deretter kniven forsiktig med et kjøkkenhåndkle. En grønnsakkniv til høsting av grønnsaker med tykke stilker som for eksempel kål, blomkål og brokkoli. Den tannede kniven gjør.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. En spennende og god damask kniv som er preget av tradisjonelt og moderne japanske design. Stål: VGJapansk 4høy-karbon stål i lag med damaskmønster ,polert. Nisseserviset hører julen til og for mange blir det ikke ordentlig jul før de tradisjonsrike nissene står på bordet. Fiskars lille grønnsakskniv er perfekt utformet for å dele, skjære og hakke alle typer frukt og grønt.


De er ekstremt brukervennlig og en. Kokkekniv, brødkniv og grønnsakskniv. Det er flere faktorer som spiller inn når du skal velge en kniv. Mange går for et kjent merkevare og høy pris. Se utvalget av grønnsakskniv er fra kjente merkevarer på Tilbords.


Enhet stk Kvantumsrabatt. Vi lager unike gaver og kunstgjenstander for din bedrift og hjelper til med alt fra design og utforming, til innpakning og utsendelse! Victorinox grønnsakskniv Varenr. Knork sitt sett med kjøkkenkniver, kokkekniv, brødkniv og grønnsakskniv med skjærefjøl i akasietre. Ergonomisk design på knivene, gjør kutting og skjæri.


Denne kniven har et finriflet blad som gjør det lett å skjære løvtynne skiver. De små taggene på bladet gjør kniven ypperlig til å skjære blant annet tomat. Global GF-Forskjærsgaffel. Garanti mot fabrikasjonsfeil. Tåler oppvaskmaskinLigger veldig.


VICTORINOX GRØNNSAKSKNIV BØLGET 8CM. Livstidsgaranti mot material- og. Kyocera FK-130BK allroundkniv 13cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg