mandag 9. oktober 2017

Små glass med lokk

Glass , flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Rask levering og super service! Laveste Pris i Norske NettButikker? Både krukke og lokk av glass.


Patentlås og silikonring gir tett lukking.

Pent glass i fasettform. Inklusive lokk i gull farge, diameter 82mm. Kan også leveres i lokk med sort eller sølv farge Ved annen lokkfarge bruk notatfeltet. Lar deg oppbevare kaffe. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet?


Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare. IKEA - KORKEN, Krukke med lokk , Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy.

GLASS , med små ører 370ml glass ,. Herlige små glasskrukker med metall- lokk Krukkene er små , og måler kun 5cm, men er dermed perfekt som kuvertpynt med noen små drops i til hver gjest. Glassburk i klart glass med klemme. Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Glassflaske med lokk i nostalgisk brunt glass. Stabelbare matbokser med lokk.


Små og praktiske, passer perfekt til. Kapsel sort med dråpeteller til glassflaske. Brun glasskrukke 1ml med lokk , perfekt til hjemmelaget tannkrem, hudpleie osv. PLASTBEGER MED LØSE LOKK.


Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Alle våre pappesker er oppgitt med innvendig format,. Distribusjonen skjer fra.


Små pappesker av enkel bølgepapp,. Løse lokk tilpasset hel- og halvpallcontainere,. Boksene kommer med lufttette lokk som gjør at du kan oppbevare sakene dine trygt på loftet eller i uteboden. Se utvalg av ildfaste former i glass ,.

Eva Solo Gravity Kjele og Stekepannne. Hvite bokser med lokk for bare 15kr stykket! Dette er enkle hvite bokser, som kan brukes til for eksempel oppbevaring av mat eller småting. Kjøper du eller flere.


De passer fint til oppbevaring av te, sukker, krydder eller annet. Hos oss finner du et bredt utvalg av fine glassflasker med kork og med lokk – både store og små. Flaske med patentkork ml. Glass og keramikk er håndplukket og vil gjerne bidra til den rette stil og.


Grønne små fat i serien Siri fra. Fløtemugge og skål med lokk fra Egersund. I Norengros er det over fagkonsulenter med emballasje som spesialfelt. Vi leverer i dag en rekke spesialprodukter til store og små kunder. Skal du lage gaver i år?


Norgesglassene er fine for seg selv, men enda bedre med noe oppi. De kan pyntes og fylles med ting eller kaker. Hva skal du gi bort i år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg