onsdag 23. august 2017

Kjøpe møllkuler

Sjekk ut Kjøpe Møllkuler. Utdanne deg selv før du kjøper møllkuler. Møllkuler er en hvit og en solid form av plantevernmidler naftalen eller paradichlorobenzene. De slipper ut en lukt, via.


Noen som vet hvor man kan kjøpe møllkuler og Katt deg vekk? Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Sambo var innom en butikk for å kjøpe rottegift og fikk anbefalt MØLLKULER mot mus og rotter. I følge selgeren er møllkuler laget av noe av det samme som.


Møllkuler i cedertre for beskyttelse av bunadad eller andre ullplagg mot møll. Selges hos Norsk Flid Husfliden. Kjøp trygt i vår nettbutikk.


Dette er et godt og giftfritt alternativ for å beskytte tepper, klær og andre ullmaterialer som ikke er i bruk. Møllkuler med naftalin var tidligere vanlig for å beskytte mot møll. Når man nå henter inn ullklærne som skal brukes i vinter vil mange oppdage at møllen har vært på ferde. Før i tiden brukte man møllkuler av naftalan for å. Det viktigste er å sjekke tepper før du kjøper eller arver dem. Det kan være klesmøll i et gammelt teppe, og det er viktig å være nøye når du.


Gammeldagse møllkuler holder både skvettende hannkatter, mus og surrende insekter unna. Mattilsynet advarer fordi møllkulene er farlige. Visningen kan være din eneste sjanse til å studere det som kan bli ditt neste hjem.


Benytt derfor sjansen til å undersøke boligen nøye og spør megler. Støvrull og møllkuler er uunværlig til både bunaden og andre klær! Se flere produkter av designeren her.


Du har åpent kjøp i dager,. Svigermora mi brukte møllkuler og de var rosa og så ut som sov-i-ro og stinket helt forferdelig. Jeg kjenner lukten i nesa, men kan ikke forklare den annet enn jeg. Hva gjør jeg da, for å hindre at andre plagg blir spist opp?


Hvor får man kjøpt sånt? Opp til dager åpent kjøp. Frakt og levering Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten. Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested.


Skadedyrbutikken har et stort utvalg av skadedyrprodukter, inneklimaprodukter og fuglesikring. Les mer og kjøp enkelt her. Her i nettbutikken får du alltid fri frakt på rimeligste fraktalternativ ved kjøp over kr. Hvis ditt lokale Apotek har varen på lager,. Cedertre og lavendel møllkuler stk Klesmøll Redd for din klær?


Er angrepet i bod eller et. Er ei katte som driver å pisser under, og på verandaen vår sånn at klær som henger til tørk ute stinker av kattepiss! I møllkuler er naftalen etter hvert blitt erstattet med paradichlorobenzene på grunn av at naftalen har større brennbarhet. Bli kvitt lukten av møllkuler. Lag en duftpose av lavendel, eller bare legg en bunt i en papirpose.


Dette vil fjerne lukten fra gamle skap og kister. Finnes både i nettbutikk og butikk. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær med i trekningen av gavekort på 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg