mandag 28. august 2017

Kaffe mocca oppskrift

Trykk på stjernene for å gi din vurdering. En av våre eldste kaffedrikker for de voksne. Med kaffe , brunt sukker, litt whisky, og toppet med krem, blir dette den deiligste dessertdrikken.


Her finner du flere fristende oppskrifter på. En latte-variant med god sjokoladesmak!

Kilde: Fædrelandsvennen. Caffe mocca oppskrift med kalorier, allergener og pris. Café Mocha er oppkalt etter handelsbyen Mocha i Yemen.


Den arabiske byen handlet stortsett kaffebønner som hadde en sjokoladeaktig smak. Jeg har begynt å lage hjemmelaget kaffe mocca. Du trenger ingenting fancy, kun komfyr, gryter, visp, melk, sjokoladesaus, pulverkaffe. Den perfekte kombinasjonen av Livanto , med sine maltaktige og fruktige hint, og kakao og melk.


En oppskrift full av karakter og fylde.

En variant av kaffe mocca. Superenkelt og kjempegodt! Varm sjokolade kan kombineres med mange ingredienser dette er en oppskrift med kaffe , kanel og appelsin. Kjøp dine motefavoritter hos Miinto.


Alltid dagers angrerett og gratis retur. En spennende avveksling til den vanlige svarte kaffen. Hvorfor alltid drikke kaffen varm? Her får du en herlig oppskrift på en. Oppskriften passer til stort glass.


Du kan bruke det forholdet mellom kaffe , sukker og melk etter hva du liker best. Bytt ut den vanlige sorte kaffen med forfriskende iskaffevarianter, her finner du oppskrifter på seks forskjellige kalde. Kaffe må ikke serveres varm. Sufflé forbinder vi ofte med noe varmt som må spises idet den tas ut av ovnen.


Denne kalde suffleen kan du lage litt i forveien, om du ønsker. Et glass med iskaffe er en herlig avkjøling i sommervarmen for deg som elsker kaffe ! Se oppskrift på hvordan du lager iskaffe selv. Det drikkes kaffe i alle verdens land og derfor finnes det så mange forskjellige oppskrifter.

Om litt er kaffen klar heter det. Igår prøvde jeg ut noe nytt, og jammen meg var det ikke godt også. Da mener jeg sånn ordentlig, smaker likt som på kafè. Endelig en rynkekrem som virker.


Her er en oppskrift på herlige mokka -vafler! Server gjerne med en kopp rykende fersk kaffe og hjemmelaget vaniljeis, mmm! Saftig sjokoladekake med deilig mokkakrem smør, melis og hjemmelaget kaffesirup.


Toppet med glasur av melis og sterk kaffe. En fantastisk kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. Min nye dille må presenteres.


Min daglige elskverdige latté er herved oppgradert et hakk. Denne er sprudlende sunn til tross for at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg