onsdag 19. juli 2017

Telysholder glass

Hjerte telysholder med glass. Rask levering hjem til deg. Vi leverer raskt og billig til hele landet! Vi sender ut varer til kunder i hele Norge, hver eneste dag.


Dekorative telysholdere med sølvkant. Special Price kr 1465. Fin og praktisk telysholder i glass. Gold Rustic telysholder. Før fra 34NÅ fra 1795. BLOMDOFT Duftlys i glass 39.


Flott og dekorativ telysholder fra Serax - finn den på Bolina! Den skjønneste liten telysholder med krystallformet glasstopp, og sølvfarget base. Varen er håndlaget og noe skjevhet kan forekomme.


För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. Liten og sjarmerende telysholder i glass.


Dekorert med små prikker i sølv, perfekt til jul og vinter sesongen. Hengende telysholder grønn. Tre matchende telysholdere for telys.


Av glass med gullfarget metallkant og riflet mønster på sidene. Telysholder oval lys gr. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt kjøkkenprodukter som glass , kniver, bestikk. Lysestake gevir til lys.


Nostalgi glass til telys ass. Majas Cottage har et samarbeid med Kirsten Skovbon, der de har laget en serie produkter i glass samt keramikk med SKOVBONs design. Serien heter Majas Cottage by Skovbon. Du velger selv om du vil hente hos oss i Pilestredet 75c eller om du.


Elegant telysholder i antikksølv på fot, gir et vakkert stemningsfullt lys. Stor lysestake i sølv med krystaller i glass. ENDELIG er telysholderen tilbake! Stemningsfull telysholder i glass.


Krever minutter å varme opp og holder varmen opptil minutter. Lyst på en dekorativ lysestake eller telysholder ? Klassisk og dekorativ vegghengt lysholder. En hyggelig interiørdetalj som skaper stemning på veggen. Lysholderen passer med telys eller maxitelys.


Deco telysholder med pynt. Englefigur Eden engel med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg