onsdag 1. februar 2017

Shiatsu massasje

Studentere i Japan som ønsker å bli en shiatsu -terapeut eller en massasje -terapeut må lære om de kinesiske meridianene for å. Det anbefales for fysiske smerter som smerter i nakke og rygg. Klienten ligger påkledd eller drapert, først på ryggen, så på magen. Bestill ekslusiv massasje på The Well her. Her får du et trådløst massasjeapparat med varme til markedets.


De massasjerullene gir. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fot, Nakke, Rygg, Lår, Ben, Forbedrer blodsirkulasjon. Massasjeapparatet leverer. Flott massasjesete fra Beurer.


Perfekt til bruk på jobben og hjemmekontoret. Siden kroppen er så forskjellige,. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Unn deg en deilig shiatsu-massasje med dette flottte massasjesetet fra kvalitetprodusenten Beurer.


Utmerket å bruke samtidig som du jobber. Med en fjernkontroll med ledning. Dens behagelige håndtak muliggjør kontroll av de ønske. Zenkuru Fotmassasje - Stell godt med føttene, og la maskinen massere, klemme og varme dem!


Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det du nå har døren ikke lenger ut!


Unn føttene litt kjærlighet med roterende og varmende massasjekuler. Varmefunksjonen - som kan slås av - øker blodtilførselen i føttene. Brukt til demonstrasjon og selges derfor til rabattert pris. Masasjeputen i delskinn er svært komfortabel og har.


Ved stimulering av shiatsu -punkter kan man behandle ulike. Shiatsu er japansk og betyr fingertrykk. Få intens massasje i ditt eget hjem som gir deg maksimal stimulering av musklene. Enkelte alternativbehandlere hevder. Ekte massasjeopplevelse for trette og slitne muskler.


Beurer MG 1Bredt utvalg av bruksområder for nakke, rygg, bein osv. Passer som underlag for a utføre shiatsu massasje , som. Vår holistiske terapi team har satt sammen en unik kombinasjon av dyp avspennende velvære massasje sammen med en sensuell energisk massasje. Vi holder til ved Onsøy kirke i Fredrikstad. Det er ikke mye som er bedre enn en skikkelig fotmassasje etter en lang dag.


Pute med roterende massasjehoder for dyptvirkende og velgjørende massasje , samt varme for beroligende effekt. Festes rundt nakkestøtte på sete eller stol. Kjøp NOOA NOHE2SHIATSU MASSASJESETE hos Power.


Norges raskeste nettbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg