tirsdag 24. januar 2017

Elektrisk rullestol

Styres med joystick, ingen bruk av pedaler. Egner seg både utendørs og i driftsbygninger. Gå gjennom behov for elektrisk rullestol sammen med bruker. Hjelpeskjema for elektrisk rullestol fylles ut sammen med søknadsskjema og sendes samlet. VELA Blues 210SCJ - enkel HMS nr.


Invacare tilbyr et bredt spekter av elektriske rullestoler for utendørs og innendørs bruk.

Vi har også et stort utvalg av tilbehør, blant annet med mange. Balder Junior J3ståfunksjon. Forhjulsdrevet elektrisk rullestol til barn. Hver eneste Quickie rullestol kan tilpasses den enkeltes behov og sikrer deg optimal posisjonering og ytelse.


Elektrisk rullestol med ståfunksjon. Rullestolen er perfekt utendørs, da den er retningsstabil. Foto: Jeffrey Sofroniou. Antall eldre øker kraftig de nærmeste.

Dette er et godkjenningskurs for helsepersonell som skal formidle elektriske rullestoler og gjennomføre brukeropplæring. Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din,. Reise med elektrisk rullestol. Nye Alber E-pilot monteres raskt og enkelt, og forvandler din manuelle rullestol til et sporty og funksjonelt kjøretøy. Permobil X8Corpus 3G er vår kraftige utendørsstol, bygd for voksnesom krever topp ytelse og komfort.


Med tanke på å oppnå best mulig sittestilling i en elektrisk rullestol finnes det mange typer tilbehør og spesialtilpasninger som kan støtte og avlaste personer. På OFU kontrakt for HandiCare og Rikstrygdeverket utviklet Adigo en elektrisk rullestol som var enkel å tilpasse og drifte for hjelpemiddelsentralene, og samtidig. Shoppraider hjulstrekk el scooter stor stabil scooter fra en ledene scooter levrandør som har levert el scooter i mange år Denne kravler seg fra de meste plassen. ZINGER er markedets letteste elektriske rullestol på kun 1kg inkludert batteri. ZINGER er utviklet i USA hvor fokus på vekt, frihet og rørlighet har vært det.


Alle modeller er utstyrt med seteløfter og setevinkling eller tilt som standar for å kunne tilby en elektrisk rullestol som fungerer i ulike hverdagssituasjoner. Det betyr at du skal kjøre på fortau, og det må andre gående forholde seg til. Wizzybug er en forhjulsdrevet elektrisk rullestol som passer for barn fra måneder til ca. Barnet kan styre med joystick eller brytere. Dette er også anbefalt stigning for en person med manuell rullestol.


En person med en elektrisk rullestol kan klare større stigning. Eloflex er en sammenleggbar elektrisk rullestol med ekstremt lav vekt.

Dette gjør produktet enkelt å ta med seg i bilen eller på reise. Med denne kan du enkelt ta. Produktbeskrivelse Brukervekt E870:1kg E875:1kg Rygg Vinkeljusterbar til horisontal Sete Str. Dette gjelder både manuelle og elektriske rullestoler.


Dersom du har noe gangfunksjon, med eller uten assistanse,. Sitter du i elektrisk rullestol ,. Riktig lading og vedlikehold av batterier til elektriske rullestoler og scootere påvirker kjørelengde og ytelse. Få nyttige tips til hvordan det gjøres! Om elektriske rullestoler En elektrisk rullestol er drevet av et batteri og primært brukes av de som ikke klarer å drive en manuell rullestol.


NHD Det unike justerbare designet til KISS gjør at små voksne og barn kan vokse med seteenheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg