onsdag 24. august 2016

Ildfaste porsjonsformer

Norges Billigste Priser? Lag lekre paier og matretter i våre ovnsformer Her finner du vareutvalget av former for stekeovn i glass, stengods og teflon. De finnes i ulike modeller og passer. Former med og uten lokk, små og store former. En ildfast form er med på å gjøre matlagingen langt enklere.


Se utvalg av ildfaste former i glass, stentøy og porselen.

Schott Mainz, Jena Glas, 70-talls retro. Her er oppskriften på små, raske plommepaier som du lager i ildfaste porsjonsformer. Server formene varme og gjerne med litt pisket krem, vaniljesaus eller is til. Du må legge til minst produkter for å kunne sammenligne.


Sammenlign Skjul sammenligning. I anledning Pillivuyt’s 2års jubileum har jeg utviklet en oppskrift som passer til ildfaste porsjonsformer fra Pillivuyt. Jeg har skaffet meg noen runde porsjonsformer i glasert keramikk. Planen var å bruke dem til lasagne o.

En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek. Vi har ildfaste former i ulike fasonger og materialer fra blant annet Pillivuyr, Nordic Sense og. Ildfaste porsjonsformer i porselen.


Sett ildfaste porsjonsformer i en langpanne, hell på så mye varmt vann i langpannen at det står halvveis opp på formene. Fordel eggekremen i formene. Du kan benytte friske eller frosne bær etter smak og behag. Jeg benyttet frosne skogsbær.


Dytt jordbærene oppi rabarbrakompotten og fordel smuldredeigen over. Sil blandingen og hell det over i ildfaste porsjonsformer. Steik midt i ovnen på 2grader i minutter.


Stek i ovn på 1grader,. Sil og fordel blandingen i 4–passende ildfaste porsjonsformer. Bak i ovn ved °C i ca. Du trenger små ildfaste porsjonsformer.


Smuldre ingrediensene til deigen sammen med fingrene. Ha solbærene i små porsjonsformer og fordel smuldredeigen over. Smør små ildfaste porsjonsformer (ca.


5xcm) godt med mykt smør, og dryss dem med mel eller kakao.

Smør en stor ildfast form eller ildfaste porsjonsformer. Forvarm ovnen til 2°. Kok makaronien etter anvisning på pakken. Skjær dem i mindre biter og fordel dem i ildfaste porsjonsformer.


Dryss det over plommene. Bruker du papirformer, er det lurt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg