tirsdag 2. august 2016

Hvit lundebybunad

Stort utvalg av kvalitetsbunader sydd etter dine mål. Derfor liker jeg å markere sømlinjene med en hvit tråd. Livkjole Lages i hvitt , sort eller blått klede. Den har et ettersittende liv og lukkes med skjulte hekter foran. Stakken er foldelagt, en bred midtfold og motfolder bak.


Lundebydrakten var opprinnelig en gave fra kunstneren Alf Lundeby, til en venninne på ca. Bunaden leveres i svart, blå eller hvit. Kun pakke (montere selv) kr. BETJENT mandag, onsdag og lørdag 12. Vi har utstilling i foajeen.


Hvit lundebybunad - ferdigmontert kr. Lundebybunad finnes i hvitt , svart eller blått klede. Brodert Lundeby bunad leveres i en str, i fargene sort, blå og hvit.


For pakke til montering følger med og monteringsbeskrivelse. Livet er i samme farge og kvalitet som stakken. Hvis du har den hvite bunaden,. Kontakt butikken for bestilling.


Nordlandsbunad med skjorte. Slipset blir levert i en. Lundebydrakt eller lundebybunad er en folkedrakt komponert av kunstmaleren Alf Lundeby fra gården Lundeby på Braskereidfoss i Våler i Solør.


Tradisjonelle Solør-Odal-bunader for damer og herrer. Vi skreddersyr din bunad etter dine. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Her er noen lekre bilder å samle inpirasjon med.


Og skulle du velge den hvite varianten så synes jeg. Det brukes tre forskjellige linskjorter med hvitt rankebroderi på mansjetter,. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. Stakk, liv forkle og veske er i sort eller mørk blått ullstoff.


Det er broderi på liv, forkle og veske, mens det på stakken kan være bånd nede. Graffer med hvitsømbroderi på krage og mansjetter. Kjøp bunadsølv i nettbutikken til bunadrosen. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge. Sogn damebunad med hvit skjorte.


Sunnhordaland fra Stord med blå vest. Beskrivelse Stakk og liv. Løkenbunad finnes i fargene svart eller blått toskaft ull. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Man kunne ikke få tilsendt stoff til den rød og hvit -stripede understakken.


Stoffet jeg fikk til underskjørtet var sort med røde og grønne striper. Vårt håndarbeide er meget nøyaktig og vi følger anvisninger slik at alle drakter blir sydd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg