onsdag 16. desember 2015

Stort serveringsfat

Stort utvalg til servering. Rice er kjent fra deres fargerike melamine service. De har også en egen barnekolleksjonmed interiør og leker til barn. Ingen krakeleringer eller sprekker.


Et ørlite nagg på undersiden av det.

Fant ikke noe sånt fat på cacas. Men kom på hva jeg brukte sist, et stort serveringsfat med litt opphøyde kanter. Det har fiskemotiv, så jeg kunne fortsatt. Fatet måler 2x 3cm. Bladformet serveringsfat.


Visa lagerstatus i butik. Vis tilgængelighed i butikkerne. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.

Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Fiskeserviset og stort serveringsfat i fargen lysblå. Kommer i nydesignet gaveeske med litt info om produktet. Fugledekor har vært i bruk i Trønderkeramikken i flere hundre år, og er fortsatt like.


Kjøp og selg middags- og kafferserviser på Lauritz. Köp online STORT SERVERINGSFAT FORMA. Ett elegant mintgrönt serveringsfat från danska Rice. Melamin är tåligt och fritt fr. Et stort serveringsfat i glasert stengods.


Nettstedet vårt benytter cookies. Her finner du forskjellige serveringsfat og serveringsbrett i stål, aluminium og porselen. Kjøp kjente merker som Rosendahl, Jelly Bean og Le Creuset. Nero serveringsfat kan brukes til det meste!


Bruk det på kjøkkenbenken som underlag til urtene dine, til oppvaskmiddel. Det er kun fantasien som setter grenser. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett.


Cera organic plate white 349.

JellyBean kollektion i glas för det dukade bordet. Produkterna är delvis handgjorda och finns i flera läckra färger. Pris: 6kr Fri frakt RoyalDesign. Leveres på 3-virkedager!


Pakke med store serveringsfat i sølv. Disse er laget av PE-belagt papp og er 4x 3mm. Perfekt til å servere mat i større selskaper! Brettet har lav kant øverst som gjør det enkelt å stable brettene oppå hverandre.


Del opp grønnsakene som angitt ovenfor og anrett dem på et stort serveringsfat. Sender gjerne mot porto. Lag en komposisjon av hummer, kongekrabbe, kamskjell og sjøkreps. Legg på et stort serveringsfat og pynt med reker.


Topp med dill, sitron, limebåter og skiver av. Noen liker å hvelve fromasjen ut av formen og over på et stort serveringsfat med kanter, og så helle over eggedosisen før servering. Läs mer och beställ Serveringsfat ovalt svart stort från Non Food. Ha blandet salat i en bolle eller utover et stort serveringsfat.


Bryt fetaost i mindre biter og fordel dem over salaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg