tirsdag 7. juli 2015

Eddik vaske bad

Norges Billigste Priser? Oppussing bad - Oppussing. ETTER VASK : Bildene viser hvordan dusjveggene er etter vask med Ajax (øverst) og med eddik og oppvaskmiddel (nederst).


Det er ikke veldig enkelt å vise på bilder,. At eddik fungerer som et vidundermiddel på flere områder, har Dinside kunnet slå fast flere ganger. Denne syreholdige væska som normalt er å finne.


I tillegg til at det blir en del bakterier på et bad ,. Dersom du vasker og vasker. Eddik kan ikke brukes til alt. Men visste du at det faktisk ikke er alt du burde prøve å vaske med eddik ? Ifølge magasinet Good Housekeeping kan nettopp. For å unngå at sterkt farget tøy skal slippe farger i vask , kan du bløtlegge det i eddik før du vasker det. Rengjør du visse ting med eddik gjør det mer skade enn nytte.


Du vil ikke tro alt litt eddik kan gjøre for deg. Slutt å kjøpe dyre husholdningsprodukter som stinker i timevis etter bruk, og bruk plassen under utslagsvasken. Bruk like deler hvit eddik og vann for å vaske både interiør og eksteriør av kjøleskapet, inkludert dørpakningen og frukt- og grønnsaksskuffer. Nå trenger jeg tips til hva jeg kan vaske et møkkete bad med.


Flisene i dusjen har skikkelige renner og det er gult sånn fettaktig. Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene. Jif Baderom tar effektivt bort kalk og smuss og gir et skinnende rent og velduftende bad. Noe av det kjedeligste å gjøre hjemme?


Heldigvis har vi noen enkle tips. Ha gjerne i litt mer eddik hvis du vasker uten såpe. Prøv deg frem til det som passer deg. Du vil kanskje også like Matolje til rengjøring og vedlikehold.


Sprayflasker med rengjøringsmidler til kjøkken og bad. Ved en senere anledning skal jeg fortelle mer om hva jeg bruker eddik til. Dette har jeg til vask. Vask fuger naturlig med disse triksene. Klar eddik har så mange bruksområder at det i årevis var nummer én blant naturlige rengjøringsmidler.


Giftige ugressdrepere er ikke ideelle å bruke i bed og hager der kanskje både. Bruk ufortynnet eddik til å vaske betongen før du. Ta et bad med natron i for å lindre. Strø natron under vask og langs kjellervinduer å frastøte kakerlakker.


Skjoldete dusjvegger, strimer av såperester og skjemmende kalkflekker gjør det lite innbydende å tre inn i dusjen for dagens vask. Jevnlig renhold er nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg