torsdag 9. juli 2015

Champagneglass hadeland

Rask levering, ferdig tollet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Champagneglass i skandinavisk design finner du i vårt utvalgte sortiment!


Christiania Glasmagasin har et stort utvalg champangeglass fra velkjente designere og populære varemerker. Rosendahl, premium champagneglass 2pk. Sagaform, picnic glass pk transparent. Et godt champagneglass er et høyt og. I dag har vi gleden av å kunne gi bort to helt fantastiske premier!


Det er noe helt spesielt med ting som er laget for hånd. Vi har et stort utvalg rødvinsglass, hvitvinsglass, ølglass, champagneglass og whiskeyglass, i. Norges Billigste Priser? Hadeland Glassverk har laget vakre. Best utvalg av glass på QXL. Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


Klokker med olivenslepet. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! CHAMPAGNEGLASS PALACE 25CL 6STK. Retro champagneglass fra Nordic Vintage.


Dreide glass i alm fra Vintage og retro. Nå lanseres fantastiske champagneglass i et mer tidsriktig design. Hvem elsker ikke følelsen av å drikke sprudlende bobler fra et smekkert.


Klart glass med etset rose med blad. Gamle glass fra hadeland. Finn beste pris på Rubrikk. Jeg samtykker herved til at Glasmagasinet kan innhente og bruke de personopplysninger som angis ovenfor for å tilpasse tilbud. Nettstedet vårt benytter cookies.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Da vil du elske glassene med knusegaranti - dinside. Sammenlign pris på glass. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass , rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant 2varer. Det ble samlet noen av landets fremste.


Kjøp på nett Huskeliste. Nyhetsbrev sendes 2-ganger i uken, og du kan når som helst avslutte abonnementet. Du som ny nyhetsbrevleser får KR rabatt på et kjøp. Ved registrering mottar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg