onsdag 13. mai 2015

Magnetisk ukeplan

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges Billigste Priser? Alle har et kjøleskap, hvorfor ikke bruke framsiden av kjøleskapet til å planlegge ukens aktiviteter? Tavlen er produsert i magnetfolie som. Det følger også med oppheng for vegg.


LB Déco magnetisk maling. Gir en flate som man kan feste magneter på. Magnetisk glasstavle Ukeplan. En interiørdetalj som passer like bra på kontoret som hjemme. Leveres med tusj, svamp, skruer og plugger.


JULEGAVETIPS;) Gi bort en magnetisk Ukeplan til familien i år Akkurat nå er det tilbud på alle de tre størrelsene, fra 3kr. Ukeplan , nå kan du lage din helt personlige dagplan med dine bilder. Ukeplan med dagens gjøremål skrives på tavlen med whiteboardtusj som du visker ut når dagen. Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen!


Nå er det slutt med stygge post-it lapper på kjøleskapet. Kalenderfronten skifter du enkelt hvert år for den fester magnetisk til utsiden av tavlen. Skulle du senere bestemme deg for å skifte til en annen utgave,.


Glassklar tynn magnetisk plastlomme med solid heldekkende magnetgummi bakside. Rask levering og super service! Stor ukeplan - x cm. Dersom du ønsker å montere den direkte på veggen, har vi lagt ved egnet oppheng til dette. Ant Legg til i handlekurv.


Oppheng til vegg følger med. Her hos Konsis har vi er rekke typer magnetfolier for å passe ditt bruksområde. Vår tykkeste magnetfolie på 85mm egner seg godt på biler. CHAT-board Planner en magnetisk glasstavle med ukeplan , bløte kanter og avrundede hjørner.


Med Sjarmtroll sin magnetiske ukeplan og månedsplan kan du få alle tre tingene i ett og samme produkt. Disse planene kan festes direkte opp på kjøleskapet,. Du finner også en fantastisk magnetisk ukeplan i nettbutikken. Den kan festes enten rett på kjøleskapet eller direkte på veggen. Forskjellen på denne og IKEA modellen, er at Chatboard er magnetisk i tillegg, så man kan henge ting på den.


Grieg Skriveunderlag Årsuavhengig med ukeplan ark Blokklimt i nedre kant 4x 3mm. Whiteboard BI-OFFICE emalje 120x240cm. PLANLEGGINGSTAVLE LEGAMASTER UKEPLAN 60XDu har allerede meldt deg til. Søker du etter whiteboard tavle?


Hos Altistore finner du din nye white board tavle, velg blandt mange størrelser whiteboards som leveres fra lager. Jeg har en diger en i hvitt glass som også er magnetisk. Husker ikke hvor jeg kjøpte den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg