onsdag 18. desember 2019

Grønnsaksspaghetti

Tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti. Her har vi laget en variant med biffstrimler og sopp, serveres som en deilig, lun salat. Som eg lovde tidligere skulle eg komme innom med middagsoppskrift med laks på menyen, idag med tilbehør av grønnsaks spagetti. Nå har vi sammenlignet grønnsakspastaen med en variant fersk pasta og ser man på kaloriinnholdet så er ikke grønnsakspasta akkurat slankepasta i. Denne nydelige grønnsaksspaghetti en lager du enkelt med Wilfa Curly.


Det tar kort ti smaker godt og ser flott ut, og grønnsakene smaker bedre. Nei, vi har ikke tenkt å foreslå at du skal bruke hjertepepperkakeformer på fiskekakene, det overlater vi til dem som er bedre kvalifisert. Med hjelp av en grønnsaksskjærer lager du enkelt grønnsaksspaghetti , vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din. Superenkelt og gir flott resultat. Håndholdt spiralizer fra OXO gjør om grønnsakene dine til sunn grønnsaksspaghetti helt enkelt.


Ha rømme i en bolle og tilsett spinat og saften fra én lime. Kjør alt til en jevn konsistens med stavmikser og smak til med salt og pepper. Det finst fleire ulike redskaper som passer til dette formålet. Dersom du vil lage tynne. Den er søtere enn vanlig potet og kan minne litt om gulrot.


Hver dag får man muligheten til endre det man ikke er fornøyd med. Det handler om å tørre å gjøre de små endringene, stoppe opp og SE øyeblikket, ha overskudd. Med hjelp av en spiralizer lager du enkelt grønnsaksspaghetti , vakre dekorasjonspiraler eller kunstneriske grønnsaker til salaten din. Spiralizer fra Oxo er lett å. Det er to størrelser på knivbladene, og man får altså grønnsaksspaghetti i to tykkelser.


Reklamen sier at spirelli skal lage spaghetti av squash og gulerøtter. Genial for å lage grønnsaksspaghetti for oss som ikke tåler gluten :) Veldig godt fornøyd med produktet. Ovnsbakt laks med grønnsaksspaghetti og spinatrømme med lime. Stek karbonadedeigen til den er gjennomstekt.


Hvis du har en food-spiralizer bruker du den til å lage spaghetti-strimler av squash, gulrot og rødbete. OXO GRØNNSAKSSTRIMLER HVIT. Dette er toppmodellen blandt spiralizerne.


OXOs helt nye, flotte spiralizer bordmodell er kompakt og enkel å bruke, med en praktisk. Hva skal vi ha til middag? Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet.


Tørking gjør råvarene naturlig langtidsholdbare og bevarer næringsstoffene på en god måte: naturens råvarer - godt bevart. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Hvis du fortsetter å benytte denne nettsiden går vi ut fra at du godkjenner vår bruk. Bilde: Et utvalg av glutenfrie matvarer. På skjærebrettet er risnudler, mais spaghetti, og mais- og grønnsaksspaghetti.


Rundt skjærebrettet er soyabønneflak. Med Westmark Spiromat frukt- og grønnsaksskjærer forvandler du dine frukt og grønnsaker til spiraler, spaghetti-remser og ringer. Grønnsaksspaghetti med kjøttsaus.


Bruk agurk, squash eller gulrot som spaghetti! Brun kjøttdeig i en kjele, og krydre med salt, pepper og gjerne noen tørkede urter. Den ligger godt i hånden og har en holder som både holder fast i den grønnsaken du arbeider me og som. Ypperlig til squash, avlange rødbeter, gulrøtter etc Velg mellom to ulike skjæringsbredder (2x3mm og x5mm) Vri grønnsaken med klokken. Her kommer oppskrift på nydelig sjampinjongsuppe.


Lag grønnsaksspaghetti ! Har du barn i familien som ikke liker å tygge sopp, så kan du holde noe av soppen til side, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg