tirsdag 15. mai 2018

Foto på glassplate

Reserver på Petit Palace Plaza Malaga, Málaga. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Ditt foto fremkalles først på på fotopapir, for så å bli montert på alu-platen. Denne metoden gir overflaten en helt spesiell effekt,. Vi printer direkte på innsiden av en flott glassplate , hvilket skaper et svært skarpt bilde med ekstra dybde og kraftige farger.


Se mer om dine muligheter med print. Familien valgte et foto fra Trondheims brygger som beskyttelse i skvettsonen på kjøkkenet. For rundt hundre år siden ble glassplater med forsølvet bakside brukt som film.


Her kunne det gå galt på flere måter, og med årene er enkelte av platene blitt. Bak akrylglass blir bildene dine ekstra fremtredende. Bilder på lerret i den beste kvalitet. Gratis levering og full returrett.


Noen som vet hvilket utstyr som kreves for å skanne disse? Er det spesielle glass som benyttes til innramming av foto ,. Ikea og bytte ut glasset på de jeg ønsker å gjøre litt ekstra flid med. Gir avstand på 2cm fra vegg.


Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Hjørnet er nyoppusset, parketten lagt, pipa pusset og den dråpeformede glassplaten er lagt klart i hjørnet. Print på alu-plate fra Japan Photo gir en flott finish!


Hei, skal male ei glassplate til å ha på kjøkkenet på veggen mellom benkplaten og overskap. Hvilken type maling anbefaler dere? Jeg trenger en glassplate til en gammel amerikakoffert vi har arvet, slik at jeg kan bruke den til bord. Vi skraper av knust glass.


Vi limer på det nye glasset Vis alle For ganske nøyaktig ett år siden foretok undertegnede noe historisk. Om du ønsker en mer personlig glassplate kan du finne et motiv du selv ønsker,. Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla. Dine muligheter med glassplate over kjøkkenbenk. Det har blitt populært med glass plate over kjøkkenbenk istedenfor fliser på vegg.


La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen! Last ned appen og bestill. Oppdaterte kart finner du hos oss.


Vi har skråfoto, avstandsmåler m. Nydelig sidebord i rustfrittstål med temperert glassplate på toppen for god beskyttelse. Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Var på visning et sted hvor de hadde glassplate på panelvegg faktisk. Glassplateholdere i edelstål-finish.


Kan også legge til at det selvsagt også går an å foliere baksiden av en glassplate også, farget. Med hjelp av en varmeprosess herder vi glasset slik at det blir 4-ganger sterkere enn vanlig glass i samme tykkelse. Jeg har vært med å montere glass på bakveggen før. Lekkert shot-glass (stk.) der motivet ditt printes på en hvit bakgrunn. Trykk favorittbildet ditt på pleksiglass – den nye, moderne måten å vise fram favorittbildene sine på.


Denne måten å vis fram fotografier på brukes i dag av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg