mandag 30. april 2018

Kakefat i glass

Rask levering, ferdig tollet. Sjekk ut kakefat i glass. Lekkert kakefat til feks cupcakes. Kjent og kjært produkt i ny drakt!


Tøft og moderne Kensington etasjefat i rustfri stål og glass over 3. Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat.

Vi har modeller av porselen, glass ,. STETTSKÅL I GLASS LILLA LITEN 8-6-Kjøp. KRUKKE NISTA SORT NICOLAS. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om. Du har ingen produkter i handlekurven.


KitchenTime selger kakefat og serveringsfat av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt. SANS Kakesett inneholder et kakefat i glass , kakespade og seks kakegafler.


Dette elegante kakefatet i klart glass presenterer dine kaker, muffins og cupcakes på en vakker måte.

Fatet er tilgjengelig i ulike størrelser og h. Stilfullt kakefat i glass. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp kakefat glass billig i nettbutikkene. Premium- glass Vintilbehør. Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på.


Se utvalget av kakefat på til bords. Kakefat Kakefat Velg filter: 0. Kjøp fra vår nettbutikk, eller besøk din nærmeste. Europris har de aller meste av serviser, kopper og glass du trenger på kjøkkenet. Finn et kakefat eller serveringsfat som faller i smak,.


Her finner du et utvalg av kakefat og serveringsfat. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Meget pent gammelt fat i grønt glass. Et bitte lite skår, se siste bilde.


Ellers feilfritt Kan hentes, sendes. Det er lett oppsvinget i ytterkanten og det klare glasset har en svar grønn tone. Se hva som skjer i førjulstiden!

Hos oss kan du handle julegaver i vakre omgivelser, og samtidig tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Ikke bare med våre vakre serviser, glass og bestikk, men også med tips,. Akryl ser jo ut som glass ,. Passer til kaken Verdens beste. Flott kakefat i serien Nordlys fra Høvik glass , diameter cm. Noen bruksspor, men uten skår.


Nydelig serveringsfat i pressglass. Frakt med andre varer blir maks 1kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg