tirsdag 19. januar 2016

Mini kjøleskap

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp nå, betal om mnd. Finn Mini Kjøleskap Med Glassdør.


Vi har et stort utvalg av kjøleskap fra alle leverandører, som dekker de fleste behov innen kjøleskap.

Du kan til og med forvandle det til varmeskap med bare et trykk. Kabel for kobling til sigarettenneruttaket. Mini kjøleskap med en kapasitet på liter. Vi har frittstående og integrerte kjøleskap og frysere til gode priser.


Kjøleskap , frysere og kombiskap finnes i ulike størrelser og energiklasser. Stort utvalg av minikjøleskap i høy kvalitet til lave priser. Alltid fri frakt og gode tilbud.

Trenger du et nytt kjøleskap ? Vi har både billige og dyre modeller, forskjellige størrelser, kapasitet og med smarte funksjoner. Et minikjøleskap er toppen av komfort. Med et denne typen av kjøleskap kan du lett gjøre om kontoret eller hobbyrommet til et avslappende område der du kan ha mengder med fersk mat.


Til minikjøleskapet følger det med en kabel slik at kjøleskapet kan kobles til en stikkontakt. I tillegg følger det også. Supert kult mini kjøleskap som både kan brukes med 12V i bil, båt etc ellerpå vanlig strøm 230V. Perfekt tl kald drikke i bilen eller på kontorpulten. Kompakt kjøleskap med integrert isboks.


Høyde (cm) 5Bredde (cm) 4Dybde (cm) 4Dybde inkl. Du trenger ikke å lese en komplisert bruksanvisning for å finne ut hvordan du skal betjene dette. Minikjøleskap med liten frysehylle kun år selges til halv pris. Vil du kjøle ned brusen du nettopp har kjøpt?


Glass dør som gir god oversikt over innholdet. Lite og praktisk minikjøleskap på 46L som kjøler fra til grader. Liker du ikke å lese bruksanvisninger?

Temptech mini kjøleskap med glassdør HMF46BSG. Har lett på nettet, men fant verken på elkjøp eller på komplett. Oppdag hele vårt utvalg av kjøleskap. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


Fra familie- eller amerikanerskap til kjøleskap med flere dører eller integrerte kjøleskap. Samsung har det perfekte. Cola kjøleskap til salgs. Et bærbart minikjøleskap. Sammenlign pris med oss!


Eller drikker du så sakte at den blir varm før du har drukket den opp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg